• 33
    burada yer alan saçma başlıklardan bir tanesi. cnyvz adlı yazarında bu konu hakkındaki düşüncelerine saygı duymakla birlikte onları saçma bulduğumu belirtmek isterim.bu tezi bir örnekle değerlendirecek olursak;
    mesela ben de semtimin takımını tutarım. amatör kümedeki maçlarına falan giderim. o takımın süperlige çıkma ihtimali yok denecek kadar az * ama ben o takımı başırılı olduğu için sevmiyorum* ben onu sadece seviyorum. olurda bir gün galatasaray'la karşılaşırsa ne yaparım diye hiç düşünmedim.
    işte aynı yukarıdaki örnekte olduğu gibi saçma bir konu bu.* yani bu tamamen subjektif bir durum. benim x amatör kulübüne ya da başka bir spor dalında y kulübüne sempati duymam normal bir durum. ama bu sempatimi burada alenileştirmek galatasaray'la karşılaşsa onu tutarım falan filan demek saçma. bana ne yahu. istersen bunyodkor taşkent ile galatasaray karşılaştığında özbek köklerinden dolayı onu destekle. bu benim ilgi alanıma girmez ki. bu senin kişisel durumun.
    bak şimdi akşam akşam ne kadar saçma bir konu hakkında kafa yorduğumu düşündüm. soğuk bir bira açıp yudumlamalıyım hemen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın