• 122
    iclerinde oyleleri vardir ki dürüstlük abidesi diye bilinirler, yok efendim demokrasi ve özgürlük abidesi olarak bilinirler ama ortaya cok saglam delillerin koyuldugu bir surecte * sozkonusu fenerbahce oldugunda asık olduklari renklerin çirkefliği, kalleşliği ve rezilliği bütün hucrelerine kadar enjekte edilmiş oldugundan sebep kontrolden cıkarlar malesef.

    dürüstlük abidesi ugur dündar herseye ragmen 'sozkonusu fenerbahce ise' diye baslayan cumleler kurarak sacmalar da sacmalar.

    ozgürlük ve demokrasi havarisi cengiz çandar ortaya atılan iddiaların içeriğini hiçe sayarak antifenerbahce komplosundan bahseder.

    popstar yarismalarının cicegi burnunda jurisi ertugrul özkök içi yana yana stadyumda yakınlarında oturdugu sevgili baskanı aziz yildirimin ruh tahlilleriyle cirkeflikleri savunmaya calısır.

    bekir coskun denen ne idugu belirsiz siyasi kisilik, sirf siyasi hezeyanlarından dolayı okul muduru hata yaparsa o okul mu kapatılır diyecek kadar basitleşir, ustune guldurur.

    yazılarında turk halkına dürüstlük, mertlik, demokrasi, özgürlük ve hukukun üstünlüğü masalı anlatan bu şahısların her gün yazılarını takip edin de sözkonusu sari lacivert çirkeflikleri olduğunda ne duruma düştüklerini görün!

    bir de bütün sezon boyu ahkam kesip, orgazm ola ola ekranlarda ve gazetelerde salvo atan, sözümona spor basınının duayenlerinden zerre kadar ses çıkmaz. sansal büyüka efendi, yanına markus merk'i de alıp bir marka degeri masalı anlatsana bize!

    bize bir masal anlatsa ya bu fener medyası, içinde tüm sevdikleri, için de dürüstlük olsun!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın