resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 899
    neye göre "yeteneksiz" oldugu belirtilmesi gereken futbolcu.

    bir futbolcunun "iyi" olmadıgını iddia ediyorsanız önce iyi tanımlaması yapmalı veya kendisinin muadillerini belirtmelisiniz...

    servet'le karşılaştırılması; beni tanıyanlar bilir. rijkaard olaylarında bile servet'e laf etmedim ama gökhan'ı biriyle karşılaştıracaksam en yakınındakiyle karşılaştırırım. ee bu isim de servet. servet'ten daha iyi oldugunu iddia ediyorum ama aralarında ucurum falan da oldugunu söylemiyorum. haa servet uzun vadede daha iyi falan diyorsanız o görüşe katılmam ama itiraz da etmem. şahsi fikirdir. olabilir.

    hadi onu gectim; ersan'ı da gectim serdar kesimal'le karşılaştıralım. ya da ben karşılaştırmayayım. serdar'ın son oynadıgı üst düzey maca bakalım (baska yok zaten). ya da ona da ben bakmayayım. youtube'dan belgium - turkey highlights diye aratın hatırlamıyorsanız. o macta bile kac kademe hatası var bakın. bu serdar'ı falan bir anda ferdinand yapma ritüeliniz bi dursun zaten. (örneğin fener'in olası bir küme düşmeme durumunda lugano-yobo hattından ziyade serdar'lı hattını görmeyi tercih ederim)

    neyse sorun o da değil; gökhan zan > lucio falan da demiyorum. ama eldeki kadro buysa gökhan zan değerli bir oyuncudur. aldıgı para da eleştriyi hak edecek bir mebla değildir. amınakoyim takımda 2 net stoper var da gökhan'ı begenmiyoruz sanki.

    özet olarak; kaptanın da dediği gibi. gökhan zan iyidir, futbolu bilir. beşiktaş'ın son şampiyonlugunda katkısı vardır. fizik olarak muazzamdır.

    eskiden ekşi'de de yazmıstım milli takımla ilgili. servet-gökhan hattına zaten karşıyım. stoperlerden birisinin daha teknik ve hızlı olması tercihimdir. muhtemel bir transfer ile iyi bir ikili oluşturabileceğini düşünüyorum. veya servet'i yedeklerse benim icin sorun olmaz... ha defolup gitsin, "yeteneksiz" diyorsanız takımdan gittiğinde takım daha iyi olacaksa, katılıyorum görüşünüze.
App Store'dan indirin Google Play'den alın