resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 919
    susma hakkını kullandığı 12 soru şöyle:

    pişmanlık duyuyor musunuz?
    1- türk ceza kanunu'nun 221. maddesi'nde düzenlenmiş olan "etkin pişmanlıktan" yararlanmak istiyor musunuz?

    özgener'e baskı yaptınız mı?
    2- türkiye futbol federasyonu başkanı mahmut özgener'e, alınan kararlarla ilgili olarak herhangi bir şekilde baskı yaptınız mı?

    şike talimatı verdiniz mi?
    3- fenerbahçe kulübü'nün üst düzey yöneticilerini şampiyonluğa etki eden kritik maçlarda karşı takıma şike parası verilmesi konusunda yönlendirdiniz mi?

    pfdk'ye müdahale ettiniz mi?
    4- tff profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk) üyelerine futbolculara verilecek cezalar konusunda telkinlerde bulundunuz mu?

    mhk'den talebiniz oldu mu?
    5- fenerbahçe'nin şampiyonluğunu etkileyen karşılaşmalara ilişkin merkez hakem kurulu'ndan kendi taleplerinize göre hakem atanması yönünde talepleriniz oldu mu?

    federasyonu tehdit ettiniz mi?
    6- türkiye futbol federasyonu yöneticileri üzerinde tehdit ve baskı yaparak kulübünüz lehinde kararlar alınmasını sağladınız mı?

    korcan'a şike teklif ettiniz mi?
    7- sivasspor kalecisi korcan çelikay'a şike amacıyla para teklifinde bulundunuz mu? şike için yöneticilerinizi aracı olarak görevlendirdiniz mi?

    şike için örgüt kurdunuz mu?
    8- şekip mosturoğlu, bülent ibrahim işçen, ilhan yüksel ekşioğlu, mecnur odyakmaz'la maçların sonuçlarını etkilemek amacıyla örgüt kurdunuz mu?

    paraları nereden ödediniz?
    9- şike yapılması için karşı takımın futbolcu ve yöneticilerine verilen paralar kulübün kasasından mı çıktı? fenerbahçe kulübü kasasından çıktıysa gideri ne olarak kaydettiniz?

    emenike'yi ne şartla aldınız?
    10- karabükspor maçında şike yapılması karşılığında futbolcu emanuel emenike'yi transfer etme sözü verdiniz mi?

    bucaspor için kim aracı oldu?
    11- bucaspor maçıyla ilgili şike yapılması için sivasspor başkanı mecnur odyakmaz'ı devreye soktunuz mu? bülent uygun, bucaspor'a şike verilmesi konusunda aracılık yaptı mı?

    şike için para verdiniz mi?
    12-kulüp yöneticilerine şike yapılacak maçlarla ilgili para verdiniz mi? paraların şikeye adı karışan kişilere ulaştırılmasını sağlamak için talimatlar verdiniz mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın