• 1048
    lauro gelirse eğer;

    şu kaleye buffon gelse, casillas gelse ben %100 mutlu olmam biliyor musunuz? niye mi? açıklayayım.

    yıllarca, taffarel ve mondi'den sonra kaleme her gelen topun gol olmasından bıktım. 1-0 önde giderken dakika 90'da kaleye çekilen muhteşem şutu uzanarak çıkaran bir kalecim olsun istiyorum arkadaş! takım iğrenç top oynarken, tek başına kalede devleşip maçı kurtaracak o maçı 0-0 bitirebilecek bir kaleci istiyorum yönetim!

    nefret ettiğimiz, iğrendiğimiz, hayvan dediğimiz kıçıyla top kontrol eden adam şu anda türkiye'nin en iyi kalecisi ve 2. ile arasında en az kendisi kadar fark var!
    beşiktaş'ta 2 tane yerli kaleci var, iyi kötü oynuyorlar. cenk biraz salak olsa da geleceği var. rüştü zaten iyi kaleci.
    trabzon türkiye'nin en iyi 2. ve 3. kalecisine sahip, onur tek başına devleşti maçlarda. feneri şampiyonluktan etti. maç kurtarıyor, maçlar kurtarıyor. tolga, onur sakatlandı çatır çatır durdu kalesinde aslanlar gibi.
    bursa, ivankov gibi iyi bir kalecisi vardı kaybetti, yerine gitti adını sanını duyduğumuz carson'ı aldı, en azından kim olduğunu biliyorlar.

    ulan karcemarskas gelse bu kadar dert etmem, hasagiç gelse bu kadar düşünmem.

    laura kim yönetim? bıktık biz artık ya olursa'lardan. bıktık biz artık şu takıma tesadüfen gelenlerden!

    para mı yok? almayın arkadaş! almayın! kalede emirhan dursun, ufuk dursun hatta aykut dursun, gidin orkun usak'ı alın. ama almayın şu adamı.

    gidip forlan'a yıllık 6 m euro vermeyin! paranız mı var, atın cebe, kulübün finansına biriksin, seneye gidip en iyisini alalım!

    laura'ı almayın, iyi çıkıp çıkmaması umrumda değil, almayın. ben kahvede, samiyen'de koltuğuma oturduğumda bakalım yeni kalecimiz nasılmış, ulan burnu da büyükmüş hee demek istemiyorum!

    illa brezilya mı? illa ucuz mu? git 20 yaşındakini al. internacional'in 20 yaşında kalecisini al. taffarel adam etsin onu.

    31 yaşında hayatı boyunca antrenmandan başka hiç bir iş yapmamış adama vermeyin milyon euroları.

    almayın yönetim, allah aşkına almayın! artık şu taraftarı deli etmeyin!

    sizden milyonlarca para harcamanızı istemiyoruz, sadece yürek istiyoruz. yürek yürek yürek!

    bu takım 11 tane türkle feneri perişan etti. bu takım aykut-orkun'la bile şampiyon oldu.

    bu takımı gerets toplama futbolcularla şampiyon yaptı, bu takımı lucescu kiralık adamlarla şampiyon yaptı.

    bu takımı cevat güler şampiyon yaptı.

    bu takımı fatih terim, bazıları tesadüf diye dalga geçerken avrupa'da şampiyon yaptı!

    almayın şu kaleciyi, emirhan bu kaleciden daha iyi olmazsa ben de en adi şerefsiz çocuğuyum. almayın ne olur. allah aşkına ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın