resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 889
    üzerinde sözlüğün genel kitlesi gibi düşünemediğim adam.

    şimdi gökhan zan'ın çok kaliteli bir stoper olmadığının farkındayım. ama burada biraz elde avuçta ne var ve hedeflerin ne olduğu sorularını sormak gerekli.

    eğer şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak istiyorsan elinde kafadan 4 tane stoper olmalı. neill, zan ikilisinin sözleşmeleri bitince elde kalan adam servetti. geriye kalan 3 adamı yabancı kontejyanından kullanmak fazla savurganlık olur, dolayısıyla en az bir tane yerli stopere daha ihtiyacın var senin.

    serdar kesimal ya da ersan gülüm senin işini görürdü aslında. ikisinide ezeli rakiplerine kaptırıyorsan bir gömlek alt yerlilere yönelmek zorundasın.

    işte o bir gömlek alt kalitedeki yerli stoper olarak gökhan zan benim işimi hayli hayli görür. hala ujfalusi-servet-gökhan üçlüsü bence bu takımı kaldıramaz. heleki geçen seneki travmadan sonra. iyi bir yabancı daha takıma katılmalı.

    ancak bu gökhan zan'a şuursuzca b.k atmayı gerektirmiyo. sonuçta elindeki adam öyle ya da böyle hala dahi milli takıma girecek kapasitede bi adam. hem daha iyilerini rakiplerine verende sensin. kendin kaşındın. o yüzden hırsınızı gökhandan değil önce daha iyisini alamayanlardan çıkarın....
App Store'dan indirin Google Play'den alın