• 126
    büyük bir operasyon içerisinde olan altyapı'dır. fatih hoca gelir gelmez beğenmediği altyapı'yı değiştirmek istiyor, eline sağlık çok iyi yapıyor. lazım olmayan isimler daha kibar dille fatih hoca'nın gözüne giremeyenler tugay hoca'nın da görüşleriyle birer birer gönderiliyor. sonuna kadar destekliyorum.

    taraftar olarak bizde de sorun var altyapımızı barcelona altyapısı gibi zannediyoruz, sistemli bi şekilde işliyoruz çocukları diye düşünüyoruz ama yok öyle bir şey. her seferinde kötü oynayan bi futbolcu için "gönderin, altyapıda oynatın daha iyi" diyoruz ama olmuyo işte. her sene olmasa da düzenli bir şekilde altyapı'dan futbolcu çıkarabilmek için barcelona gibi ajax gibi bir sistem kurup beklemek lazım ki bu sabır bizde yok. sonra anadolu takımlarına dadanıyoruz onlar çıkarıyor biz para verip alıyoruz diye. kardeşim adamlar anadolu takımı ve çıkardıkları adam en fazla anadolu takımı seviyesinde oynuyor. bizim gibi büyük takımların oyuncu çıkarması için futbolcuların büyük takım seviyesinde top oynaması gerekir ki bu da şuanki a2 takımımız için koca bir hayal. geçen sezon oynanan rezalet oyun sonrası herkes bir heves yanaştı bu çocuklara ancak dediğim gibi bu çocuklar maalesef bizim değil, anadolu takımı seviyesinde.

    ayrıca bana göre galatasaray altyapısı son zamanlarda o kadar da özel bir yer olmadı, olamadı. nedenleri nedir bilmiyorum. real madrid gibi olduk, altyapı oyuncularımız bizde oynamıyor, ligin diğer takımlarında* oynuyor. demek ki altyapı'da ki futbolcular galatasaray ayarında değil, anadolu takımı ayarında. buradaki sorun altyapı'yı yönetenlerde, mevcut a2 oyuncuları artık bu gelişme evresini çoktan geçti, yüzde doksan'ı galatasaray'da oynayacak kalite de değiller maalesef. temiz bir operasyon ile değiştirilmesi kararı çok önemli. rijkaard, hagi, bülent ünder* gerek hazırlık maçlarında ve ya kamplarda olsun sürekli genç oyuncuları denediler. eğer 3 dönem boyunca genç futbolcularda gram ilerleme yoksa o futbolcu da galatasaray kalitesinde değildir, çok net.

    sonuç olarak, büyük çaplı bir operasyon şarttı ve gerçekleşti. bir çok yazar burada kızacak "niye gönderildi" diye ama bilinmeli ki yapılması gerekenler yapılıyor. şundan eminim ki sözlükte büyük kavgalar çıkabilir, sakin olmak lazım. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın