• 3568
    ------------------------victor--------------------------
    sabri---ujfalusi---servet------balta
    ---------selçuk(yekta)------muntari(ceyhun)---
    reyes(pino)------------------arda(kazım)--
    ---------kral------------forlan(elmander)

    kaleci konusunda taffarel'e güvenmek lazım.
    defansta 3 yerliyle oynamak çok önemli,bu yüzden balta'nın 2008 şampiyonluğu gibi form tutmasını sağlamak gerek.imparatora büyük iş düşüyor.ujfalusi'nin alternatifi varmış,henüz sözleşme imzalamamasından belli zaten başka birini bekliyorlar sanırım,o olursa ujfalusi ile sözleşme imzalanmayacağı söyleniyor.o yüzden (olmayabilir) şeklinde hazırlamak gerek kadroyu.
    ortasahada selçuk-muntari iş yapar,yedekleri yekta-culio-ceyhun gibi isimlerden oluşması ise bayadır görmediğimiz bir olaydı,sanırım bu sene ortasaha sorunumuz çözülüyor.
    ortasahanın hücuma yönelik oyuncuları arda-reyes,gayet yeterli duruyor.yedekleri pino-kazım aslında aynı tip oyuncular gibi,belki pino yollanıp yerine daha yetenekli bir yedek getirilebilir.imparator yeterli derse pino da kalabilir.şu an için fena durmuyor.
    uzun süre sonra çift forvete döneceğimizi düşünüyorum,fatih terim tek forvet fazla oynatmaz çünkü.bu da yararımıza olacak gibi,kral ve forlan forvet hattını taşır.elmander gibi yedek seviyesinin üstünde bir adam var,belki yerli bir oyuncuyla bir yedek daha yaratılabilir aklıma gelen en iyi isim hasan kabze oldu bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın