• 3573
    son yıllarda özellikle yabancılar konusunda yol geçen hanına döndü.. öyle ki takım yıl sonunda değil devre arasında bile yarı-yarıya değişiyor ve biz bunun sonuçlarına ligdeki derecelerimizle boyun eğiyoruz. son 3-4 yılda gelen giden futbolcuları yazsak kocaman bi liste çıkar.. bunu yanı sıra yerli oyuncuların da spekülatif olmaları takımın iskeletinin olmamasına ve her rüzgarda savrulmasına yol açıyor.. spekülatif dedim çünkü;
    aykut erçetin: herkes artık verilen her şansı hoyratça harcayan bu arkadaşımızın adam olmayacağına emin gel gör ki yönetim geçen sene aykut'u ilk kaleci olarak göreve getirdi
    ufuk ceylan: hepimizin büyük umutları vardı, önemli bi genç yetenekti ama aydın gibi patlamayı elimizde yaptı.
    sabri sarıoğlu: bir kısım taraftara göre candır, terinin son damlasına kadar koşar emek sarfeder, kimilerine göre ise orta yapmayı bile bilmeyen yeteneksizin tekidir.
    servet çetin: ilk başlarda birçoğumuz çok sevdi servet'i çelik gibi stoperdi. ama rijkaard gelip bizi uyandırdı saçma sapan topları taca şutlayan ilginç bi adam. florya'yı karıştırması da cabası.
    gökhan zan: yorum yapacak kadar izleyemedik kendisini
    hakan balta: ilk zamanlar "buz adam"dı, süper ters kademeleri vardı ve o füzesi.. ama o da raydan çıktı karpatyv maçının sonunda kesildi bileti.
    ayhan akman: bırakması gereken yerde sürdürdüğü inadı ona olan saygıyı ve zamanında yaptıklarını yerle bir etti.. sürekli geriye oynaması milleti çileden çıkarttı.. ama yine de bir kesime göre kendisine haksızlık yapılmakta..
    mustafa sarp: galiba bu konuda herkes hem fikir.
    barış özbek: geçenlerde sözlüğe ilk geldiği günler yazılanları okudum duygulandım.. son söylenenlerden bahsetmeye gerek yok..
    aydın yılmaz: bombacı mülayim gelse patlatamaz bu çocuğu artık.. ama yedek olarak kalması gerektiğini savunanlar da yok değil..
    arda turan: ve son olarak büyük kaptan.. elbette takımın en çok tartışılan yıldızı.. tartışmasız şu anda ve hatta gelmiş geçmiş en yetenekli türk futbolcular listesinde yerini aldı.. ama bunun yanı sıra bitmek bilmeyen kaptanlık ağır mı geldi, yok sinema davası, yok milli takım performansı, transferi, sakatlığı herşeyi tartışıldı ve biz de tabiki böylesine önemli bir yıldızdan çok az faydalandık.

    yani bence yeniden başarılı olmanın yolu istikrar ve bunu da ancak adam gibi iskelet bir kadro kurarak yapabiliriz..

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın