• 3556
    diego forlan-jose antonio reyes-tomas ujfalusi üçlüsünün transferiyle gücüne güç katmıştır. özellikle reyes-forlan ikilisi hem potansiyelli hem tecrübeli. yani ünal başkanın önceden dediği gibi direkt sonuca etki edecek adamlar. kendileriyle beraber artık en ileri uçtaki elemanların yabancı kısmı tamamlanmış (geldiklerini varsayıyorum) oldu. artık ileri'ye bir türk forvet, alınabilirse sağ açığa volkan şen ve sol tarafa extra olarak arda'nın yedeği konumunda ibrahim akın alınabilir.
    ben tek tek futbolculara da değinmek istiyorum biraz (belki sonradan editlerim burayı) :

    diego forlan : ben kendisinin beşiktaşla ilgili haberleri çıktığında "beşiktaş kendisini alırsa golcü diye bir problemi kalmaz" diye görüş belirtmiştim. galatasaraya geldi diye yüceltmiyorum. kendisi cidden çok iyi bir golcüdür. performansı (aynısı reyes için de geçerli) arda, selçuk ve olası kaliteli yabancı orta saha oyuncuıarıyla beraber daha da yükselecektir. dünya kupasındaki ve atletico'nun uefa kupası serüvenindeki performansı ortada.

    jose antonio reyes : en az forlan kadar iyi bir transfer. özellikle sol ayağı müthiş. leo franco'ya attığı frikik golü hala aklımda. zamanında arsene wenger kendisini arsenal'e fahiş bir fiyata getirmişti. yani çok yetenekli ve tecrübeli. ama bence bu tip adamların gaza ihtiyacı var. keita-kewell-baros'a verilen destek kendisine de verilirse galatasaray'da çok başarılı olur. risk var ama bu riski alamaya değer.

    tomas ujfalusi : bence servetten pek de bir farkı olamayan ağır bir defans oyuncusu. onun yerine hızlı birini almalıydık.

    böylece orta saha-defans ve kaleci transferlerine (ki bunlar daha önemli) önem verilebilir. twitter'da muntari ile anlaşılmaya yakın olunduğu (http://twitter.com/...s/81408876444000258) ve ısrarla cambiasso'nun (http://twitter.com/...s/81422337639055360) gelmesinin istendiği (terim tarafından) yazıyor. eğer ikisi alınabilirse orta saha-forvet hattı müthiş olur. gerçi cambiassonun gelmesi çok zor. ama gelirse diye hayal kurmak beleş.

    sözün özü ünal aysal bu üçlünün transferiyle beraber (geldiler diye kabul ediyorum. inşallah timsah olayı olmaz) camiada yarattığı pozitif havayı daha da kuvvetlendirdi. umarım devamını getirebilir ve galatarasaray gelecek sezonda göze hoş gelen bir futbola ve 1 sene sonrası için cl. müziğini duymaya yelken açabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın