• 221
    her şeyi siktir edelim her şeyi; maçın son pozisyonunda andric'e iki kere faul yapılmasına rağmen hakemler o düdüğü çal(a)mıyor. yani shipp'in o saniye içinde attığı zor şutu girmese fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edecek. kadın basketbol finalinde de son saniyedeki hakem hatasıyla almamışlar mıydı şampiyonluğu elimizden?

    hadi bunu da siktir edelim; shipp şuta zıpladığında lavrinovic de üzerine zıplıyor ve shipp'in üzerine düşüyor. şimdi yani, shipp'in o basketi girmese bile orada faul var ve 2 atış kullanmamız gerekecek. ee peki basket oldu neden basket faul çalın mıyor? fener'e son saniye şansı tanımak için mi?

    maç sonunda da fenerin koçu spahija çıkıp, son hucümdaki faul verilse bize 2-3 saniye kalacaktı diyor. peki sayın delikanlı spahija shipp'in atışı girmese yine bu açıklamayı yapabilecek miydi?

    onları da siktir edelim; son çeyrekte 5 sayı öndeyken, andric'in tertemiz basket faul'una hücum faul çalınmasa fark 8 sayı olacak ve maç zaten orada kopacaktı. apaçık yanlış karardan sonra spikerler bile hakemlerin de işi çok zor valla diye güzel kıvırdılar.

    http://www.youtube.com/watch?v=1cgX2E2xpjA
    alın size son pozisyon. shipp'in topu girmeseydi eğer, maç böyle bitecek ve fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edecekti. pozisyonda önce emir preldzic'in adric'e faulu var. ardından lavrinovic iki direseğiyle beraber andric'i sahanın dışına yolluyor. son pozisyonda ise hızını alamayan lavrinovic atış pozisyonundaki shipp'in üzerine atlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın