• 212
    maçı dakika dakika analiz etmeye gerek yok. bizim açımızdan gayet güzel bir maçtı. şimdi elimizi vicdanımıza koyalım fenerbahçe bizden bir adım önde. kadrosu bizden daha iyi ancak biz onlardan daha iyi savunma yaparak bu açığımızı kapatıyoruz. benim değinmek istediğim başka bir şey. dün maçın yorumcusu kimdi hatırlamıyorum.(dikkatsizlik gibi ciddi bir hastalığım var o yüzden hiç kim olduğunu bilemedim) her neyse dün dikkatimi çeken(enteresandır) fenerbahçe hücumları erittikçe o salak yorumcu ısrarla aynı şeyi söyledi. galatasaray çok şanslı fenerbahçe hücum edemiyor.
    ey sığır buradan sana 2 3 lafım var. kaç kere basket maçı izledin bilmem. bu işi erbabı da olabilirsin. ancak hücum edememe diye bir şey söz konusu değil. hücum ettirmeme, savunma diye bir şey vardır. sen sene başından beri galatasaray'ın hiç maçını izlememişsin anlaşılan. arkadaşım galatasaray rakibini hep savunmada yendi. hiç hücumda yenmedi. yani bu sene galatasarayın asıl karakteri muhteşem savunma, sayıyı nasıl olsa atarız. yeter ki sayı yemeyelim.
    sen şimdi dün akşam her 2,5 dakikada bir fenerbahçe hücum edemiyor dersen, ben bunda art niyet, kötü niyet, terbiyesizlik ararım. fenerli de olabilirsin ancak galatasaray iyi savunma yapıyor demek bu kadar mı zor geliyor bir taraflarına.

    bir parantez fenerbahçe taraftarı için. arkadaş siz niye bu kadar erken timsaha giriyorsunuz. hele bir soluklanın maç bitsin yenerseniz doyasıya kutlayın bir şey diyemem. ancak daha 3. periyotta nedir bu timsaha girmeler. hiç mi ders almıyorsunuz geçmişten ? bu kadar mı unutkansınız ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın