• 24
    fena halde polisin insafına bırakıldığınız yasadır. çok gereksiz uygulamalarının olacağına adım gibi eminim. spor büro yelekli polislerin işlerini profesyonelce yapma konusunda yeterince eğitildiklerinden şüpheliyim.

    şöyle söyleyeyim. asla bir fenerbahçe maçında fenerbahçeli taraftarlara bir galatasaray maçında galatasaraylı taraftarlara olduğum kadar anlayışlı olmazdım mesela polis olsaydım. polis kim? onlarda sen ben. yeterince adil olabilecekler mi bu kadar büyük yetkilerle ve güçle şüpheliyim.

    ayrıca sürekli etrafımda kameralar varken gerçekten işin zevkine de varamıyorum. sürekli bir gerginim. ulan bir hata yaparızda alınırmıyız korkusu. hayır arkadaş burası isviçre değil türkiye. akdenizliyiz biz. bazen aşırıya kaçmak ruhumuzda var. buna rağmen isviçreli olmaktansa akdenizli olmayı yüz kere yeğlerim.

    sözün özü sporda şiddet sporda şiddet yasası çerçevesinde kendilerine verilen sonsuz gücü elinde barındıran spor büronun genç ve acar polisleriyle çözülmez diye düşünüyorum. olsa olsa renkten bağımsız sıkıntılı günler taraftarları beklemekte.

    sporda şiddetin birçok bacağını atlayıp işin cezasını gariban taraftara yüklemek çok doğru değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın