• 618
    la liga, şampiyonlar ligi kupası'nı kazandıkları ve toplam 450 milyon € gelir sağladıkları 2010-2011 sezonunda bile zarar etmek her babayiğidin harcı değil. bunu başarmaları beni ciddi derecede şaşırttı.

    zarar ettikleri miktar 20 milyon € bile olsa, bu zararın yüksek oyuncu maaşlarından dolayı ortaya çıkması başlı başına yöneticilik zaafıdır. her maç 90-95 bin kişiye oynayan, dünya genelinde hayvani forma satışı yapan, şampiyonlar ligi gibi kulüp bazından avrupa'nın en büyük turnuvasına her sene katılan, kazanan bir takımın zarar etmesi akıl - mantık sınırları dışında kalıyor. oyuncu maaşları kesinlikle yeniden gözden geçirilmeli. busquets, yedek kaleci pinto, mascherano, maxwell, bojan, jeffren gibi oyuncuların ne kadar ücret aldıklarını ciddi şekilde merak ediyorum. takımın geri kalanı zaten baba oyuncular, onlar illa ki yüksek bedeller alacaklar.

    ayrıca 2011 - 2012 transfer sezonu için ayırdıkları bütçenin 50 milyon € olduğu söyleniyor. transfer dedikodularında da hedefe aldıkları isimlerin cesc fabregas, alexis sanchez ve giuseppe rossi olduğu yazılıyor. bu bütçe ile 3 oyuncunun alınması, takdir edersiniz ki imkansız. muhtemelen bütçeyi tek oyuncu transferi için harcayacaklar. o da umarım cesc olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın