aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1921
    beğendiğim savaşçı ön liberolardan.

    hani bazı adamlar vardır, herkes hücum eder de bir tanesi stepne olarak durur arkada, onun varlığını bilen hücumcu çok daha rahat gider ileriye. işte arkada duran ve ileridekine güven veren adamdır lorik. liderdir, gerets'in de söylediği gibi, o savaşa gidilecek türden bir oyuncudur.

    sonra bakıyorum, geçtiğimiz iğrenç sezon, iğrenç futbol kurgusu ve berbat takımda sanırım 5 maç üst üste gerçek mevkisi olan önliberoda oynamamıştır. takım arkadaşlarının neler yaptığını tam olarak çözememiştir bence, bu yüzden nerelerde daha çok bulunması gerektiğini bile anlamamıştır. kolay değil 3 teknik adam görmüştür 1 senede ve bu sanırım geride kalan kariyerinde olmamıştır. garip ki football manager'da gözü kapalı aldığımız ön liberolar bu takımda bir türlü oynayamamıştır!*

    yine başlığının altında girilen entrylere bakıyorum. bu adam gitmelidir arkadaş. galatasaray taraftarını gitsin mi kalsın mı anlamında bu kadar ikiye bölmüş adam durmamalıdır. zira bakmayın siz, buradaki birçok galatasaraylı iyidir, bu işi az çok bilir. bizde oynayacak yabancılar hagi gibi popescu gibi taffarel gibi mondragon gibi ribery gibi hiç tartışılmayacak yabancılar olmalıdır. benim bunca yıldır gördüğüm bir şey varsa o da budur yabancı oyuncular için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın