resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 91
    dünya çapında bir kaleci(!)

    lazio'yu hiç izlemem*,italya ligini de fazla takip etmiyorum,ara sıra napoli'nin maçlarına bakarım hepsi o. şimdi mantık çerçevesi içerisinde bir değerlendirme yapıyorum.

    lazio dünya çapında bir kaleciyi(24) lorik cana(29) nın bonservisine karşılık mı kulübümüze verdiler?

    burada anlam veremediğim bir kaç yer var.hiç mevki gözetmeksizin (ki iyi bir kaleci bulamak iyi bir dmc bulmaktan her zaman daha zordur) 24 yaşındaki bir futbolcuyu 29 yaşındaki bir futbolcuya bir takım neden tercih eder?cevabınız,''o mevkide iyi bir topçuysa neden olmasın hacı sen şimdi kaka yı yekta ile takas yapmazmısın?''ise bu durumda kim düdüklenmiştir?

    ha yerine gelecek kalecileri var diyelim ama bu kaleci dünya çapında ki muslera nın açığını nasıl kapatacak?o açık kapanana kadar takas da kullanılan lorik cana kaç yaşına gelecek?(ki kulüp kar etsin,hem kaleci hem lorik cana ları olsun)

    bir takım diğerini çok fena oturttu ama bilemiyorum kim... sanırım zaman gösterecek. tavsiyem çok fazla ''yok ligin en süper kalecisi olacak bu çocuk harikaağğ'' gibi beklentilere girmemeniz.kendi görüşürüm sıradan bir kaleciye karşılık yaşı ilerlemiş değeri canım türkiyem de bilinmemiş,şampiyonluk ve başarı hırsına kurban edilmiş ama kalitesi belli (bank asya da 50 tane var * ) bir orta saha oyuncusu verdik.

    p.s. lorik cana yı çok severim,mercan formam da kendisinin adı ve numarası yazmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın