resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 88
    bazı galatasaray taraftarının ve sözlük yazarlarının, nasıl evleneceklerini merak etmemi sağlamış kalecidir. böyle hiçbirşeyi beğenmeyerek, mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, yatakta orospu, podyumda adriana lima, sahnede shakira, akrabası olmayan, aza kanaat edebilen, eşinin ailesine tapacak bir dediğini iki etmeyecek bir kız adayı arayıp da başarılı olurlar umarım.

    şimdi bu adama "istikrarsızdır" dersin. "dengesiz" dersin. "herşeyi dört dörtlük değil" dersin. ama...

    http://www.youtube.com/...&feature=related

    şu videoyu seyrettikten sonra bu adama "kaleci değil" ya da "kötü kaleci" diyemezsin. futboldan anlayıp anlamaman değil olay. ve evet 3 dakikalık videodan anlaşılabiliyor. şurdaki reflekslerden. bu adamda yetenek var, allah vergisi. o belli.

    "galatasaray'ın kalecisi olacak kapasitede değil" dersin. 3 senedir bi bak bakayım allah aşkına. ayrıca adamın 4 sezon oynayıp geldiği takım lazio lan. serie a. 20 yaşında koymuşlar bu adamı kalede. şimdi allahaşkına bana kalkıp da "lan italyanlar bizden iyi mi biliyorlar futbolu, bizden iyi mi anlıyor kaleciden" deme, kalbini kırarım. zoff, peruzzi, buffon gibi örnekler varken.

    bal gibi de bizim kalemize geçecek kapasitede bu adam. ha tabi yönetimin çok büyük hatası var. manuel neuer ve casillas saç saça baş başa birbirine girmişken, buffon çocuğunun gırtlağına bıçağı dayayıp "galatasaray'a gitmezsem keserim bunu leyyyn" derken, gidip adı sanı duyulmamış bir ülkenin milli kalecisini almışlar. uruguay nedir lan, iki dünya şampiyonluğu bi de geçen sene yarı finalleri var altı üstü.

    tövbe yarabbim yaaa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın