resim
Lucas Edward Neill
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:46
Boy:1.85
Uyruk:Avustralya
  • 1328
    çok kaliteli adamdır. sadece futbolu değil kaliteli olan, her yönüyle öyledir.

    ülkesinde sık sık altyapıları izyaret eder, çocuklarla konuşur, dertleşir, onlara yol gösterir. yetiştiği takımın altyapısında gelecek gördüğü futbolcuların masraflarını kendi cebinden karşılayarak ingiltere'deki akademilere gönderir.

    kuzey irlanda asıllı olmasına rağmen acayip bir avustralya sevdalısıdır. ülkesinde futbolun gelişmesi için düzenlenen her kampanyanın ya içinde, ya da başrolündedir. sakat da olsa milli takım kamplarına mutlaka katılır.

    türkiye'ye geldiği ilk günden itibaren röportajlarında türkçe kelimeler kullanmaya gayret göstermiş, maçlarda hırsıyla ve liderliğiyle ön plana çıkmış, avustralya televizyonlarında bağlandığı programlardan bile türkçe ''iyi akşamlar'' diyerek ayrılmıştır.

    biz (taraftarı kastetmiyorum) ne yaptık peki? son zamanlarda her yabancıya yaptığımızı... dışladık, sindirdik, bu takımın ve ülkenin bir parçası olduğunu unutturduk. en fazla sorumluluk yüklenmesi gereken ''adam'' oydu aslında şu takımda, ama biz, adamlıkla uzaktan yakından alakası olmayanların önüne kırmızı halılar serdik.

    çok iyi bir teknik direktör olacağını düşünüyorum. umarım öyle de olur ve yollarımız tekrar kesişir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın