• 83
    bütün sene boyunca, iç/dış omuz omuza duran 50 kişinin ayağına sağlık. galatasaray spor kulübünün en özel takımını asla yalnız bırakmayan bu adamlar çok değerliler benim gözümde.

    takımın uğraştığı pislikleri elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık bu yıl. emin olun ki, o yazılanlar, yazılmayanlar ile kıyaslanınca hiç bir şey. yine de yapılan ahlaksızlıklar ortada bazı bazı. bütün bu şerefsizliklere karşı, hiç bir yardımı görmeden, 50 kişi ile bu takım şampiyon oldu, üst üste 5. defa. bunun üstüne şampiyonlar ligi şampiyonluğu da var, kısmet kıtalararası'na. şimdi bu takıma ne denilebilir? bu başarılarını, mücadeleyi, insanlık üstü sabrı nasıl övebiliriz? burada hepimiz yazsak ta, şu başlık bir gün transfer başlığına yazılanları katlayıp geçse de, o eşi benzeri olmayan birlikteliği anlatamayız. tanımsız bir takıma sahibiz, her kişisiyle özel ve değerli.

    şampiyonluklar elbette önemli ama böyle özel bir takımın yaşattığı başarılardan çok, gösterdiği başı dik duruş ve örnek alınacak cinsten olan birlikteliği, bütün spor branşları için müthiş önem taşımalıdır. bu adamlar, her türlü düzenbazlığın üstesinden gelerek bu başarıların altına imzasını atıyor. ben spor yöneticisi olsam, spor branşı ne olursa olsun fark etmez, bu takımın yaşadığı sorunları ve onların üstesinden nasıl geldiklerini anlatır, kendi takımımı öyle motive ederdim.

    oyun hakkında daha sonra yazacağız, şimdilik bu takımın gösterdiği duruştan bahsetmek gerekiyor. biz bugün şampiyonluk kazandık evet ama ondan daha büyük ve önemli şeyleri gösterdik. bilinçlerde de bunun olması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın