• 99
    (bkz: galatasaray sözlükteki inanılmaz mantık hatası) başlığının müdavimi.

    şimdi, takip ediyorum ve görüyorum ki sözlüğün %90'ı bu arkadaşın fenerli olduğunu ima ediyor. kendisi de galatasaraylı olduğuna dair "savunmaya geçiyor". eğer gerçekten galatasaraylı ise, galatasaraylı birinin, insanları "galatasaraylı olduğuna ikna etmeye çalışması" dünyanın en zor şeylerinden biridir diye düşünüyorum. allah göstermesin. bu yüzden kendisine şu takımlı bu takımlı diyemem.

    ama burası galatasaray sözlük (hani yazarlarının mantık hatalı olduğu yer) ve elbette ki galatasaraylı olanları görmek isteriz.

    thunder'ın çoğu yazısında bir muallakta kalma durumu yaşıyorum, şahsi fikrimi açıklayacağım. bilmiyorum, belki de sözlükte onun fenerli olduğuna dair şeyleri çok okuduğum için, yazıları da gözüme batıyor.

    en son icraatı da yekta'nın "galatasaray bana göre avrupa'nın en büyük kulübü" cümlesine takmış olması ve buradan da "galatasaray sözlük yazarlarındaki inanılmaz mantık hatası"na geçiş yapması.

    şimdi iki ihtimal var. ya gerçekten fenerlisin, üstü kapalı bir şekilde galatasaray'ı ve taraftarını iğnelemeye çalışıyorsun; ya da galatasaraylısın ve "objektif olma dürtüsü" ile fener tarafına kayıyorsun.

    her iki durumda da galatasaray'ın karşı safında olmaktır bu. ve böylece tepki çekmen, göze batman da doğal.

    gelelim aykut kocaman mevzuuna. adam mantıklı bir şekilde, fener'in dünyanın en büyüğü olduğunu söylemeye çalışmış. kusura bakma da hoca, bi siktir git derler adama. yerel başarılarla dünyanın en büyüğü olamıyorsun. (hmmm voleybol değil mi, evet.)

    demek ki seneye orduspor amatör branşlara da katılıp kupaları alsa, dünyanın en büyüğü olacak. he aykut hodja, he amına koyim.

    gerçekten de büyüklüğün ne olduğunu bilemeden feneri yüceltip galatasaray'a sallamak komik oluyor.

    galatasaray taraftarına sallayabilirsin sevgili thunder; biz de fenerlilere aynı şekilde. ama bunu gelip de bu ortamda yaparsan, yaftayı yer ve kendini savunmak durumunda kalırsın.

    çok uzun oldu sanırım yazım, okuyan okumayan herkese teşekkürler.

    galatasaraylılığın tadını çıkarın gençler. böyle bir lütuf başkalarına nasip olmuyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın