• 3521
    kaliteli yerlilerin mutlak takımda tutulması, ve mümkün olduğunca kaliteli yerli transferlerine özen gösterilmesi gereken takımdır.

    kaliteli yerlilerin bölgelerine alınacak iyi yabancılar mutlaka bulunacaktır. takımın şablonu ise şöyle oluyor;

    -------------- transfer ---------------

    sabri - ersan - servet - transfer

    ---------- yekta - selçuk -----------

    transfer ------ transfer ------ arda

    -------------- transfer ---------------

    mevcut yabancılarla anlaşılsın veya anlaşılmasın ancak galatasaray'ın yabancı transferinde izleyeceği yol yerlilerin düzeyleri olmalıdır. yani şöyle; defansa bir yabanı şart, ister stoper ister sağ bek... şart. orta sahada ise culio'nun takımda kalması gerekir, zira savaşçı ve oyunu iki yönüyle oynayan bir futbolcu, aynı zamanda maliyetide oldukça düşük.

    zamanında hücum hattı en güçlü olan takım bizdik, şimdi bakıyorum hücum hattı diye bir şey kalmamış. hoca çift forvet mi oynatır ne oynatır bilmiyorum ama en uç noktaya 3 yabancı transferi gereksiz olur. baros gidecekse bir tane daha alınmalı. ancak keita gittiğinden beri kullanamadığımız sağ kanadı artık kullanmamız gerekiyor, kırk yılın başında o bölgeyi işletecek bir futbolcumuz oldu onuda kaçırdık, neyse o ayrı mevzu...

    forvetin arkasındaki üçlünün ortasında elano tipinde bir futbolcuyu görmek isterdim. aslında elmander o bölgede oynar mı bilmiyorum. ya da ne derece oynayabilir bilmiyorum. yinede o bölge bizim için önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın