• 14
    milat kelimesinin anlamını tam olarak göstereceği maç. en son 21 yıl önce finale çıkmış, bugüne kadar gelinen süreçte akılda kalabilecek şeylerin eurocup final four ve cemal nalga skandalı olan takımımızın, milatı kendi lehine kullanması için 40 dakikası var önünde. işte o 40 dakika, bundan sonra göreceğimiz basketbol yapılanmasına daha net şekil verecek, her açısıyla.

    heyecan duygusunu sevdiğim söylenemez kesinlikle, doğru düşünemiyor, sergilediğim davranışlarda kontrollü olamıyorum. ama basketbol takımımızın bizlere yaşattığı heyecan duygusuna söylenebilecek güzel sözler de yetersizlik yaşıyorum. dün salonda o halde iken takımımıza destek vermeye çalıştım, elimden geldiği kadarıyla. yarın daha da fazla desteklemeye çalışacağız ancak şunu biliyorum ki, sözlükten her biri çok değerli olan kişiler bench arkasında bir bütün oluşturursa, pazartesi günü gibi, işte o tribün benim heyecanımı daha da katlayacaktır.

    takımımıza ilk maçında olduğu gibi, bu maçta da sonuna kadar inanıyorum. o salonda bulunan %70'lik kısmının ömrü hayatı boyunca görmediği finali bizlere yaşatacaklar, sonucu ne olursa olsun.

    allah aslanlarımızın yardımcısı olsun, biz hazırız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın