aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Avustralya
  • 3557
    hedefi şampiyonluk olan bir galatasaray'da, sezonun yarısını sakat geçirmesine alıştığımız adamlar olmamalı artık.

    kewell'ı çok severim. ama artık kabul edilmesi gereken bir şey var ki, başarı istikrarla ve istikrar da başarıyla mümkündür.

    tarihimizdeki futbolcular arasına adını altın harflerle yazdırdı kewell.. evet belki kazandığı kupa sayısı yalnızca 1 (türkiye süper kupası) ama taraftarın da en sevdiği yabancı oyuncular listesinde kesinlikle ilk 10 içerisinde oldu.

    kewell'ı çok seven ben bile yaklaşık 1,5 sezondur tribündeki arkadaşlarıma "kewell'a artık plaket verilmeli" sözünü söylüyorsam; gerçekten de artık olmadığı ve olmayacağı içindir.

    benim görüşüme göre kişiler asla galatasaray'dan önce gelemez. bu yüzden galatasaray'ımın başarısını kewell'ın varlığına değişemem. kimse kusura bakmasın.

    hani kendini "barcelona taraftarıyım, manu taraftarıyım, madrid taraftarıyım" diye tanıtan tipler var ya, onlar ellerini çeksinler bi zahmet galatasaray'ımın üzerinden, kime dileniyorlarsa dilensinler.

    çünkü ben galatasaray taraftarıyım. kewell kalacak diye, belki de yerine alınacak daha verimli bir yabancıdan olsun istemem galatasaray..

    her zaman kalbimizdesin harry.. bizim de senin için öyle olduğumuzdan şüphemiz yok. iyi ki geldin buraya ve televizyondan hayran hayran seyrettiğimiz "kewell yazılı forma"nın adını galatasaray forması yaptın. dilerim çok başarılı olursun..

    ama bizimle olamayacağın bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın