aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3537
    gitmesi gerektiği düşüncesinin temeli kronik bir sakatlık yaşaması ise gitmesini savunanları gökhan zan başlığına davet ediyorum. gökhan zan ile yeni sözleşme imzalanıyor ve bilmiyorum farkında mısınız fakat gökhan zan, sağlık ekibindekilerin sıkı kankası olmuş durumda.

    harry kewell sakat da olsa, milli takımda 120 dakika oynadıktan sonra dönüşünde sakatlığı sebebi ile galatasaray formasını sırtına geçiremese de, senede 15 maça da çıksa ben onun gitmesini istemiyorum! itirazı olan ?

    mantığım devre dışı kalıyor arkadaşım burada. itirazın mı var? gitmesini istemiyorum çünkü biliyorum ki kewell da bizden biri. ne milli takım dönüşü oynayamaması bunu değiştirir ki burada art niyet arayanları eshefle kınıyorum, ne de ciddi bir sakatlığa sahip olması. ne görev verdiysek yapmadı mı o? stopersiz takımda stoper oynarken ''işte profesyonel oyuncu, helal olsun sana harry!'' demediniz mi?

    bu kadar nankör olmayın be abi! harry, kendisi hakkında yapılan şu gerçeklikten uzak, hayalci, dikkat çekme amacı güden ve nankör bünyelerden çıkan yorumları okusa, ben o kadar mahcup olurum ki ona. çünkü o galatasaraylı. ben, takımımıza katılan/katılacak bir yabancı oyuncudan önce bunu beklerim: kendisini buraya ait hissetmesini. kewell da fazlasıyla ait olmuştu bize, lanet olsun nankör beyinlere!!!

    stay with us harry demiyorum; çünkü;

    bu garip bir veda olacak
    çünkü aslında hep içimdesin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın