aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Avustralya
  • 3533
    futbolu şeytan rıdvandan öğrenenlerin "kewell soru işaretli güntekin" düsturundan yola çıkarak eleştirdikleri oyuncu. sen futbolcularını fenerbahçenin ileride başkanı olacak yöneticinin sahibi olduğu hastaneye emanet edeceksin, iki hafta sürecek sakatlık iki ay sürecek, yanlış tedaviler uygulanacak, yanlış ameliyatlar uygulanacak sonra kewell sakat yea" diye ağlayacaksın. kewell'ın oynadığı süre zarfında sakatlanmayan oyuncu yok. 11 kişinin sakat olduğu zamanlar gördük. galatasaray'da oynayan herkes mi kronik sakattı? sen önce aylarca sağlık kurulu değiştirin diye yalvarırken taraftar, sallamayan adnan polat'ın akıl sağlığını eleştir. ruh sağlığını sorgula. bunlar galatasaray'a kewell'ın sakatlığından daha çok zarar verdi.

    oynadığı süre boyunca kötü oynadığı çok az maç hatırlıyorum. sırf gençlere örnek profesyonelliği ve oyun bilgisi bile onu burada tutmaya yeterdi. aldığı parayı sonuna kadar hak etti. misimoviçin bile arkasından ağıt yaktı bu taraftar. kewell'ın oynadığı futbol görmezden geliniyor.

    onu sadece gülüşü için sevdiğimizi sananlar var. hayır onu galatasaray'a yakıştığı için seviyoruz. ama itiraf edin sizce de fazla güzel gülmüyor mu? keşke gitmeden hepimiz kewell'a bir kere verebilsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın