aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3531
    ligin son macinda kendisine veda edebilmek icin haftaboyu biletixin sitesini asindirdim. sesim kısılana kadar 'harry harry kewell harry harry kewell' diye bagirmak istiyordum. hakkıyla ugurlamak lazimdi kendisini. ona bile izin vermediler su kotu sezonda.

    ama gel gelelim ki sevmeyi de sövmeyi de layıkıyla beceremeyen toplumumuzun bu aşırılığına maruz kalmakta kendisi. ornegin halen kendisinin kalmasindan yana olanlar var. 6+2 de is yapacagini soyleyenler. yapmayin etmeyin arkadaslar. tamam ben de futbolda romantizmi severim ama bu kadar irrasyonel dusunceler takımın basarisi acisindan zararlidir. senede 10-15 mac oynayan adam, fizik olarak iyice gucten dusmus adam. 6+2 de bile olmaz. orada sira culioya bile gelmiyorken kewella gelmesi mantikli degil.

    yine kendisine karsi olan sevgiyi abartip bir hagi ile fatih terimle kıyaslama seviyelerine getirenler var. cidden beynim almiyor artik. nasil sen su anki kadrodaki herhangi bir bireyi hagi ile kiyaslayabilirsin? tamam sevelim adami. üzülelim gidecek olmasina da suyunu cikarmanin da anlami yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın