• 3503
    ehemmiyetle harry kewell, aykut erçetin, ufuk ceylan, zapata, mustafa sarp, aydın yılmaz, hakan balta,ayhan akman, sevet çetin, serkan kurtuluş,barış özbek gibi gelişme gösteremeyen,huzursuzluk yaratan,oynamayan veya oynayaman futbolculardan duygusullaşmadan kurtulması gereken takım.

    ayrıca lucas neill ve insua ile sözleşme yenileyip, olursa gökhan zan ve milan baros ile de maç başı ücrete anlaşmalı, olmazsa bu ikisiyle de yollarını ayırmalıdır.

    yönetim riske girmemek için fatih terim'i getirdi, fatih terim'de riske girmemek için bu hamleleri yapmak zorundadır. zaten o bu adamları yollayınca taraftar da eşşek değil hemen şampiyonluk beklemeyecek, hatta yarınlarımızı kurtardığı için tekrar kendisine minnettar olacaktır.zaten fatih terim yollamasa bile ünal aysal'ın da içinde bulunduğu o sportif kurul o kalabalıktan bi 7-8 kişiyi yollayacak gibi duruyor.

    yeni sezon için kesinlikle genç takımdan en az biri a takıma adapte edilmeli, baros kalsa dahi 1 forvet daha alınmalı, arda gitmese ve selçuk inan'la beraber kallstrom gelse dahi orta saha ve defansın göbeğine ikişer adam alınıp temmuzdaki kampa bu adamlarla gidilmelidir.

    kaleye gelecek adamın arkasına emirhan geçmelidir.
    en azından ben fatih terim olsam böyle yapardım.

    umarım fatih terim de duygusallaşmadan,"ben onları adam ederim" demeden galatasaray formasının hakkını veremeyen bütün kelleleri koparır, yoksa bu badireyi de atlatan servet çetin,hakan balta ve türevleri fatih terim gittikten sonra florya'yı ateşe verir benden söylemesi.

    seneye 5. olalım ama şu karaktersizlerden kurtar bizi hocam, lütfen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın