aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1795
    mevcut kadrodaki oyuncular üzerinden savunulan, savunulurken de ister istemez abartılan adam. arkadaşım, mustafa sarp ve ayhan'ın bulunduğu orta sahadan ben memnun muyum? cana gitsin bunlar kalsın mı deniyor burada? sadece deniyor ki galatasaray'da orta saha oynayacak adamın top tekniği iyi olmalı, pas yapabilmeli gerekirse takımı ileri çıkarabilmeli. avrupa ligleri için değerlendiriliyor da türkiye'de yabancı kontenjanı denen bi meret var. sen lige iddialı başlamak istiyorsan, şampiyonlar ligine kesin katılım senin önceliğinse takımını iyi kurmak zorundasın.

    geçmiş dönemler de göstermiştir ki kadronun önemli kısmını yabancılar oluşturmaktadır. ''suat şöyleydi emre böyleydi rererö'' diyorsun da bu saydıkların yerli oyuncular. bu oyuncuların önünde hagiler, arkasında popescular olmasaydı, kalelerini taffareller korumasaydı zikredebilecek miydin adlarını yine böyle gururla?

    gelen gideni arattı deniyor. evet, doğrudur aykut'u yerden yere vuruyorduk yerine ufuk ceylan geldi. yetmedi zapata geldi. o zaman aynı mantıkla zapata'ya da sahip çıkalım yoksa daha kötüsü gelir. değil mi? biraz daha aklıselim biraz daha sağduyu...

    edit: bana göre rakibimiz bile olmaması gereken takımın aynı mevkideki yabancı oyuncusu manuel fernandes ve beğenmeyip kenarda oturttuğu isim fabian ernst ise ve sen hala lorik cana candır canandır diyosan benim sana söyleyeceğim tek kelime yok kardeşim. aynen devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın