aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1794
    top yapmakta zorlanan, oyuna hükmedemeyen, savunmayı geride kurup 11 kişi topun arkasına geçen takımda cana bir işe yaramayacaktır 11 kişi kapanıp beraberliğe oynamadığın sürece. pas trafiğini onun üzerinden kuramazsın. senin geçen seneki orta sahanda en iyi top yapan adamlardan biri bu adamdı. cana senin orta sahanın ayağına en az hakim, topla en az buluşan elemanı olmalıdır iyi takım olman için.

    oyunu rakip yarı alana yığan, rakibini sindiren, savunmayı ileride kurup boyu kısaltan takımlarda orta saha elemanlarının rahatça gidip gelmelerini sağlayacak, gerektiğinde stoperlerin açığını kapatacak, şok presle ilk müdaheleyi yaparak stoperlerinin yerleşmesini sağlayacak, yeri geldiğinde rakibin kilit oyuncularına adam markajı yapan adam olmalıdır cana ve bu işte avrupa'nın sayılı oyuncularındandır. (ayrıca mental özellikleri mevcut kadrodaki en yüksek adamlardan biridir. takımı ateşler, toparlar, gayretiyle örnek olur.) senin takımın tam bu sezon böyle bir kadro kurmaya hazırlanırken sen kalkmış rıdvanlaşıyorsun. üstüne maçları gözüyle izleyip kendisinin kalmasını isteyenleri yakışıklı olduğu için savunuyor falan gibi argümanlarla itham edip iyice komik oluyorsun.

    '4-4-2 oynamalıyız, cana'nın yeri yok bu sistemde' desen ağzımı açmam. ama savunduğun argümanı neden savunduğunu kendin bile bilmiyorken burada ahkam kesersen güler sana elalem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın