aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3402
    harry kewell formasına, armasına ve takım arkadaşlarına son derece saygılı, iş disiplini yüksek bir futbolcudur. kronik sakatlığı onun adamılığından, futbol kalitesinden, oynadığı süre boyunca galatasaray'a vermiş olduğu katkıları zerre küçültmez.

    anti kewell tayfası bu adamın neden sevildiğini anlayamıyor ve utanmadan çıkıp bu adamı sevenlere sallıyorlar.

    kewell bu forma için savaşan, teknik direktörü ve camiası hakkında abuk sobuk konuşmayan, gerektiği zaman stoper olarak bile oynayan, dandirik bir kupa maçında kendisini feda eden bir adamdır. harry kewell senin, benim için sakatlandı. sahada serbest dinlenme yaparak sakatlanmadı. senin için savaştı. bazı futbolcular gibi hocasının kuyusunu kazmadı. altyapı oyuncularını tokatlamadı. tam tersine örnek oldu. bugün arda bile kewell'dan birşeyler öğrendiğini söylüyorsa orada duracaksın.

    parasında gözü olan arkadaşlara söylüyorum. harry kewell bugün gökhan zan'dan, servet çetin'den, hakan balta'dan az para alıyor. bu adamların sezonun tüm maçlarında oynamasını ve istikrarını, kewell'ın oynadığı yirmi maça değişmem ben. bu kadar net.

    taraftarın kewell sevgisi bundan kaynaklanıyor. taraftar akıllı adamı seviyor, sahada savaşan adamı seviyor.

    kewell gitse bile aslanlar gibi bir vedayı hakediyor. işin acı tarafı kewell'ın son maçı olacak gençlerbirliği maçı. peki servet'in, hakan balta'nın son maçı ne zaman olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın