• 12
    son 15 yıla bakıldığında bütün şampiyonluklarımızdan önce bir fener şampiyonluğu görmüşüz. 4 senelik dönemden önce de aynı şekilde. yani fener şampiyonluğu bizi tetiklemiş sanki.

    o yüzden 2011-2012 sezonunda şampiyon olması çok büyük kuvvetle muhtemeldir galatasaray'ın.

    sadece fenerin şampiyon olması değil gerekçem. rakiplerimize bakarsak;

    fenerbahçe avrupada oynama ihtimali var. gruplara kalacak. şahsen bu sene benim gözlemlediğim yüksek konsantrasyon seneye yüzde bir milyar olmaz o takımda. seneye bizim erik gerets ile yaşadığımız olay meydana çıkacak. hem oyuncuların kafası avrupada olacak. seneye fener üçüncü olursa yatsın kalksın dua etsin.

    beşiktaş tayfur havutçu ile yanlış yaptı kanımca. gene tepe taklak olacaklar. tayfur havutçu'nun o takımı yönetebileceğini hiç zannetmiyorum. o yüzden yarış dışı kalacaklardır.

    bursa aldığı cezalar ve de takım hüviyetini kaybetmeleri onlar için dezavantaj.

    trabzonspor en ciddi rakip gibi görünmekte. ama bu sene nerdeyse en az 10 maç burak yılmaz sayesinde kazanıldı. olası bir selçuk inan transferi de söz konusu. hem burak yılmaz'ın bugünkü formunu koruyamacağı açık, hem de en önemli oyuncusunu kaybedecek.

    gaziantepspor tolunay kafkas başta olduğu sürece başa oynayamaz. o kadro tolunay'ın elinde heba oluyor. antepliyim ve de tolunay bu ligde şampiyonluk yaşayamaz burası açık.

    kayserispor belki bir şeyler yapabilir ama onların da bariz bir kadro zaafı var.

    ne olacağını şimdiden bilmek tabiki imkansız. ama akıl bana bunları söyletiyor. 2012 mayısında şampiyon olmak bu seneden çok daha kolay olacak onu görebiliyorum. yeter ki kadromuzu şu anda yazılıp çizildiği gibi güçlendirelim.

    söz uçar yazı kalır derler. seneye bugünlerde inşallah dediklerim çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın