• 15
    hocam hosgeldin;

    bir dusundum de, sana hicbir zaman gercekten saglam bir kadro verilmedi. herzaman bir yeniden yapilanma icin cagrildin. bugun yine ayni sekilde, tarih tekerrur etti. seni gel kurtar diye cagriyoruz.

    zoru seven insan oldugundan midir bilmem, ama kabul ediyorsun. yasin ilerliyor, bu tip yeniden yapilanmalar yerine kariyerinde kisa vadede daha buyuk basarilar kazanabilcegin imkanlari saglayabilirdin. he belki de saglayamazdin, ama eminim ki eli yuzu duzgun, avrupada iddali bir galatasaray takiminin basina gecip esmek isterdin. fakat olmadi. biz yine sana yeniden yapilanma icin geldik.

    sevgili hocam, bu gelisinde senden tek istegim, sapkadan tavsan cikarmaya calismamandir. insan hatalariyla var olur, hatalarindan ders alir. fakat iste lanet olasi o egolar oyle sisik olurlar ki bazen, hatalari gurur yapar, geri dondurmezler. geri donus olmayinca da basarisizlik gelir. o egolar yok mu o egolar..

    sevgili hocam, lafi fazla uzatmadan sunu diyeyim sana. ne olursun gecen sefer galatasaraydan neden ayrildigini unutma. neden basarisiz oldugunu unutma. ne olursun gecen sefer yaptigin hatalari, bu sefer gozardi etme. egonun onune gecebil, hatalarinda fazla diretme. senin bu ulkenin yetistirdigi en iyi teknik direktorlerinden biri oldugunu hatirlatmamiza gerek yok. yaparsin, yapicaksin da. allah yardimcin olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın