resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 84
    başına geçtiği takımın nasıl bir tarihi, nasıl bir camiayı temsil ettiğini;
    nasıl bir taraftarın sevgilisi olduğunu, nerede nasıl mücadele edilmesi gerektiğini en iyi bilen adamlardan birisidir. mevcut sıkıntının ilacıdır.
    bundan sonra yeniden ruhumuzu sergileyeceğimiz kesindir. bunun akabınde şampiyonluğun gelmesi de gayet ihtimal dahilindedir. daha doğrusu skibbe kalsaydı taşıyacağımız şampiyonluk ihtimali x ise, şu anda 2x olmuştur.

    daha önce hagi ile yaşanan deneyime atıf yaparak aynısını bekleyen arkadaşları da anlayışla karşılıyorum fakat, şu anda yapılacak en iyi iş yapılmıştır. yapılması gereken yapılmıştır. takım içi disiplin sallanmaları ve sorumluluktan kaçış artık kolay kolay hortlamaz. kulübeye baktığı anda çarpılacağını bilen oyuncu, ipimle kuşağım misali oynayamaz artık. bu bilinç taşındıktan sonra kadrodaki isimlerin yeterlilikleri zaten belli. içleri çürümeye başlayanlara çok iyi gelecek, herkes akıllı olacak bundan sonra.

    modası geçmiş abuk subuk sistemlerle bizleri yenilgilere taşıyan bir adamdan daha iyi teknik bilgisi olduğunu tahmin ediyorum. herşeyi geçtim, "o forma kutsaldır,nasip olmaz herkese" diyecek olan bir kişi var artık kulübede. buna ihtiyacımız vardı.

    hayırlı uğurlu olsun. ben çok umutluyum ve mutluyum. kredisi sonsuza yakın bir cengaver, bir kaptan, bir efsane, herbirimizden çok daha fazla galatasaraylı birisi dümende artık. herşey sana emanet, yaparsan anca sen yaparsın zaten, huzurluyuz.

    kolay gelsin

    not: "küçük" hakan iyice zıvanadan çıkar bundan sonra, iyi bakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın