resim
Michael Heinz Skibbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sanf. Hiroshima
Yaş:58
Uyruk:Almanya
  • 301
    hayatın kendisi de böyle değil mi? bir anlık hatalar.....baros bir penaltı kaçırıyor ve kaçınılmaz sonun başlangıcını izliyoruz üzüldüğüm tarafsa bu adamın gerçekten türkiyeye son yıllarda gelen en beyefendi adamlardan biri olusuydu, ama bazen olmayınca olmuyor. bence toplum olarak "istikrar" kavramını bir türlü çözebilmiş değiliz. suçunu kabullenen mert olarak ortaya çıkan ve "evet bütün hata bizimdir bu sene başarısız bir yöneticilik dönemi geçiriyoruz" diyen bir anlayış biçimi oldu mu türkiye'de? yada maç kazanılırken bile evet kazandık ama hala ben bulunuduğumuz durumdan (oynadığımız futboldan) temkinliyim diye bir açıklama yapan yönetim şekli ?.....

    hep aynı film devam ediyor kazanırken biz yaptık kaybedince aha suçlu orda ve kellesi gider.. aziz yıldırım uefa kupası ve süper kupa başarısına tesadüf demişti hatırlarsanız. bu nasıl bir tesadüftür ki 1996 da tohumları atılan bir kadro ve herşeye rağmen kocaeli'den 5 yemek değil samiyende fenerbahçeden 4 yediğiniz halde bile biz teknik direktörümüzün arkasındayız diyecek yöneticilik potansiyeli bulundurdu türkiyede ve o teknik adam gönderilmedi takımdan ..

    burda aslında eleştirilecek kişi skibbenin kendisi değil onu takıma getiren gs nin basına layık görenlerindir hayatında tır kullanmamıs bir adama al bunu çarpmadan istanbuldan ankaraya götür derseniz sonuclarınada katlanırsınız. çarpmadanda götürürse işte "tesadüf" odur. asla ve asla istikrar ve kararlılık insanları hataya götürmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın