resim
Michael Heinz Skibbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sanf. Hiroshima
Yaş:58
Uyruk:Almanya
  • 292
    kovulmuş.. iyi mi oldu kötü mü oldu onu zaman gösterecek. ancak bilinmeli ki skibbe takımın bu hale gelmesinde tek sorumlu değildir. kesinlikle büyük hataları var , ama o kovulunca her şeyin düzeleceğini beklemek sadece hayalcilik olur.
    teknik direktör en kolay değiştirilebilecek pozisyon takım içerisinde.peki takımın bu duruma düşmesinden sorumlu olan diğerleri!
    mesela futbolcular. kocaelispor maçındaki gibi ruhsuz oynayacaklarsa, beş gol yemeyi umursamayacaklarsa teknik adam ne yapsın böyle adamlara. kastettiğim sadece sabri değil, o gün sahada olan olmayan herkes için geçerli bu. hepsi ayrı bir havada. nerede geçen yıl ki hava, nerede şimdi ki reziller ordusu.
    yönetim! her kötü sonuçtan sonra başkalarını suçlayarak , kural hataları uydurarak gelinen noktada büyük pay sahibi oldular. futbolcular onların yüzünden hiç bir mağlubiyetten,kötü oyundan kendilerine pay çıkarmaz oldu.
    skibbenin kovulması gerekliydi ve kovuldu. ancak takımda tek düzelmesi gereken teknik direktör pozisyonu değil , sıra kendilerine de gelmeden herkes kendine çekidüzen vermeli!
App Store'dan indirin Google Play'den alın