• 7
    hayallere dalıyorum sık sık sözlük ..

    finale giden bir yol var. bu yolda ilk rakip beşiktaş. kadro açısından bir denge var bence. koç yönünden de ergin ataman'ın gelişine kadar beşiktaş'ın çok üstündeydik. ergin ataman imzası sonrasında beşiktaş gerçekten iyi toparladı. ancak yine de bu turu geçeceğimize inancım tam.

    beşiktaş'tan sonra karşımıza olin edirne-banvit galibi gelecek. 2 takım da ligin üst düzey takımlarından. benim o eşleşmedeki favorim banvit açıkcası. hoş, hangisi gelse bize farketmeyecek. olin gelirse seriye 1-0 geride başlayacağız ancak saha avantajı bizde olacak. ve ben edirne'den kesin bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. banvit serisi ise 0-0 başlayacak ancak saha avantajı banvit'te olacak. şanslar eşit yani..

    ben uzun vadeli hayaller kuruyorum .. bu sezon en azından final oynasak, önümüzdeki sezon eurolig'de oynamaya hak kazansak.. bunu gören ünal aysal yatırımları arttırsa, türk ligi'nden renaldas seibutis, furkan aldemir, ender arslan, barış ermiş gibi isimleri kadromuza katsak. avrupa ve amerika'dan 1-2 sağlam transfer yapsak, eurolig'de en az top 16 oynasak, bir cska, bir pana deplasmanı olsa, kırmızıyı giysek, yenilmez armada ile takımımızı desteklesek ..

    hayallere dalıyorum sözlük, perşembe günü abdi ipekçi'de görüşürüz ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın