• 16
    75. dakikada hasan şaş ve sasa ilic'in yerlerine cihan haspolatlı ve mehmet topal dahil olmuştu. bu noktada getirebileceğim eleştiri de; şampiyonlar ligi grup maçlarına kendi sahanızda başlangıç yapıyorsunuz, hele ki bu takım üst tur için mücadele içerisinde olacağınız takımlardan birisi fakat berabere giden maçta hücumcu iki oyuncunuzun yerine defansif oyuncu alıyorsunuz.

    3 maç için (bordeaux - psv - liverpool) kombine satışı başlamıştı. kombinelerin satışa çıktığı ilk gün florya metin oktay tesisleri girişinde bulunan galatasaray store'dan şampiyonlar ligi özlemini dindirmek için kombinemi almıştım. maça gidişte pek sıkıntı yaşanmasa da maç sonrası otoparktan çıkış tam bir işkenceye dönmüştü ki 3 saate yakın bir süre otoparktan çıkmaya çalıştığımızı hatırlıyorum. eve geldiğimde de saat 03.00 civarıydı.

    your nighmare is back again pankartının altında ''hell'' yazısı oluşturulmuştu. o kırmızı kartonlardan birini de ben tutmuştum. ne günlerdi... ayrıca atatürk olimpiyat stadyumu'nda izlediğim ilk maç olma özelliğini taşımaktadır. gönül isterdi ki galibiyet ile başlayalım fakat hatırladığım kadarı ile çok net pozisyonlara girememiştik, yakaladığımız pozisyonları da değerlendirememiştik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın