resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1722
    adam gibi adamdır gerçekten. kendisine özür dilemeye gelen cem'i tokatlayıp gönderen, sezon başı kampında rijkaard'ın son şansı diyen, futbolu bilen ayağıma gelsin diyen, rijkaard'ın babasının öldüğü gün gidip hocasına gider yapan, her fırsatta çıkıp galatasaray'dan ayrılmak istediğini belirten, ama buraya kene gibi yapışan, zamanında skibbe döneminde, herşey iyi giderken çıkıp böyle sistem olmaz diye açıklama yapan adamdır.

    cem sultan senin altyapının yetiştirdiği, beslediği bir gençtir. bu genç hatalı olmamasına rağmen özür dilemenin erdemine sahip bir kişidir. servet ise kendisini florya'nın padişahı olarak betimlemiş ve galatasaray'ın üç yılına mal olmuş bir adam olarak, cem'e vurma hakkı yoktur. servet bu takımın abisi değildir, olamaz. çıbanlık konusunda sadece abilik edebilir.

    bunlara rağmen rıdvan dilmen başta olmak üzere bütün galatasaray düşmanın desteğini almış ve ne yapsa haklı olarak değerlendirilen bir servet'e karşı, cem'in yaptığı doğrudur. cem o açıklamaları yapsa, biz olayın bitmiş olduğunu ve tatlıya bağlandığını düşünecektik. servet kameralar önünde yalan söylemiştir.

    bir futbolcunun galatasaray değerlerini daha ne kadar çiğnemesi gerekiyor? ayının teki gelecek, senin camianın içine pisleyecek ve ben ona adam gibi adam diyeceğim. haydi lan. belirli bir görüşümüz olsun, bu adamı yeni sezon başlamadan kovalım ve kangren olan bölgesi kestirip atalım. ayıyı inine gönderelim. bu kadar net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın