resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1712
    bu adam yüzünden cem sultan'a "sen kimsin de servet'imize laf ediyorsun" diyebilen insan müsveddelerini gördüm. evet var böyleleri. bu adamlar bilmiyorlar ki cem midir nedir dedikleri cem sultan çocukluğunu bu kulüpte geçirmiş, alt yapının tozunu yutmuş galatasaray'ın evladıdır. ama bu adamlar o kadar kördür ki cem'i bilmez servet'e ayıboğan diye tapar. servet, cem'e tokat atar cem suçlu olur. cem'e sen kimsin deme hakkını kendilerinde görürler. yemediği halt kalmayan servet'i baş tacı ederler. cem'inse tek suçu genç ve tecrübesiz olmasıdır. ona tecrübe kazandırabilecek bir abisi yoktur çünkü.
    bu olay başka bir büyük takımda olsaydı ne olurdu?
    mesela fenerbahçe'de bir oyuncu(u: bizim servet'ten tiksindiğimiz kadar eşdeğerde fenerlilerin sevmediği bir oyuncu bulamadım) gökay iravul'a hakaret edip tokat atsaydı ne olurdu ben merak ediyorum.
    beşiktaş'ta olunca ne olduğunu gördük zaten. ibrahim üzülmez gibi beşiktaş'a mal olmuş bir ismi bile hiç düşünmeden gönderebildiler.
    bizse servet'ten bahsediyoruz. taraftarın yarısının nefret ettiği bir adam. ibrahim üzülmez gibi bir konumu da yok yani galatasaray'da. buna rağmen adam kazık çakmış gibi oturuyor, kimsenin bu adamın tavuğuna kış dediği yok. eminim şu an mışıl mışıl uyuyordur, en ufak bir endişesi yoktur takımdaki geleceği hakkında.
    ntvspor cem'e para cezası verileceğini söylemiş. eğer ki cem'e para cezası verilirse* servet derhal kadro dışı kalmalıdır. ne güzel iş valla hakaret edene, tokat atana ceza yok, bunu internette paylaştı diye mağdur olan taraf ceza alıyor. umarım ki haber doğru çıkmaz. çıkarsa da böyle hakkaniyet, böyle düzen olmaz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın