• 13
    *takımımız 14. sırada ve kimsenin görmek istemediği futbolcular ısrarla oynatılıyor

    *kasımpaşaspor sonuncu

    *maç pazartesi saat 20.00'de oynanacak

    *stadımızın resmi kapasitesi 52600

    bu parçalar bir araya geldiğinde insan düşünüyor ki bu maçın bilet fiyatları düşük tutulur. ama yok işte, yine standart tarife. allah aşkına bilet fiyatlandırmasından sorumlu insan ya da insanlar bu fiyatlandırmayı sunarken ne düşünüyordu. tamam ilk maçlarda arena'nın bir büyüsü vardı; takım kötü olsa bile insanlar o büyüyü, atmosferi yaşamaya geliyordu. hatta sadece stadı görmeye gelenler de vardı. ama o büyü bitti; futbolcular bitirdi, yönetim bitirdi. sen artık o bilet fiyatlarıyla stada kombineliler dışında 2000 kişiyi bile toplayamazsın. kaldı ki kombinelilerin bir kısmı da gerek isteksizlikten gerekse de (maç mesai gününde olduğu için) zorunluluktan maça gelmeyecek. taraftara "sizin istekleriniz önemli değil, biz kafamıza göre iş yaparız" demek işin bir boyutu, koca statta bir avuç taraftara oynadığını futbolculara hissettirmek ve ruhsuzluklarına katkı sağlamak başka bir boyutu, alemin ağzına "53000 kişilik stat yaptırdılar ama 10000 kişi zor geliyor" diye sakız olmak başka bir boyutu... bari giderayak yanlış yapmayın be, bir kere de ağzımızdan "yönetim iyi iş çıkardı" kelimeleri çıksın da öyle gidin.

    yanlış anlaşılma olmasın, "iyi günde kötü günde takıma destek olmuyor muyduk hani; 30 lira vermekten mi çekiniyorsun." demeyin. övünmek için söylemiyorum, daha bu hafta sonu gs store'dan 25 liralık ıvır zıvır aldım. kalem, anahtarlık falan filan... karşılaştırma yaparsak; 30 lira verip maça gitmek mi daha iyi yoksa muhtemelen pek de kullanmayacağım ıvır zıvıra 25 lira vermek mi? ilki daha mantıklı görünüyor ama öyle değil işte. içimde öyle bir hınç var ki... futbolculara karşı, yönetime karşı, bülent ünder'e karşı... bedava olsa gitmem bu maça. ona vereceğim parayı store'a veririm. çünkü galatasaray'ın futbol takımından ibaret olmadığını biliyorum. illa maddi destek yapacaksam bunu stat kanalıyla değil daha genel bir çatı altında yapmak isterim. siz hala bu takımı bu fiyatlarla izletebileceğinizi düşünüyorsanız çok yanlış kapıya gelmişsiniz sevgili yönetim.

    hadi beni geçtim, bu maçı bu fiyata izlememek için şahsi nedenlerim var. fakat hayatında bir kere bile bu stada giremeyecek insanlar var. onları düşünün lan bari. 10 lira yap da şu fiyatı insanlar ailesiyle maça gidebilsin. 4 kişiye 120 liradan almakla 40 liraya almak arasında fark var. muhtemelen takımının yeneceği şu maçta insanlar ailece gülsünler. çok mu zor yahu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın