• 558
    karşılarındaki takım savunmaya dayalı oynadığı vakit "sahada futbolumuzu oynamamıza izin vermiyorlar. hakemşer buna göz yummasın" şeklinde yorumlar geliyor bu takımın oyuncularından.

    harika bir takım olduğuna, çok büyük bir kulüp olduğuna hiç laf yok. buna kimse laf söyleyemez ama herkes de barcelona gibi oynamak, barcelona'lı olmak ya da barcelona'yı sevmek zorunda değil ki kardeşim.

    real savunma oynadı da, barcelona çok mu atak oynadı? maç çirkindi, pozisyon azdı diyorsanız kendini yalandan yere atan, numara üstüne numara yapan, her faul düdüğünde hakemin arkasında tren oluşturan ve messi'nin özel yetenekleri haricinde pozisyon bulamayan takım da barcelona'nın ta kendisiydi. real madrid 10 kişi kalmasa gol atamayacağı da belliydi zira ikinci yarının başında özellikle savunmada sürekli baskı yiyor ve hatalar yapıyorlardı. taa ki alves'in tiyatroculuğa başladığı ana kadar.

    uzun lafın kısası, real madrid'de bir tane di maria varken, barcelona'lıların tamamı di maria idi, kendilerini yere atmaktan, dirsek yemiş, tekme yemiş gibi yapmaktan çekinmediler.

    ama kazandılar.
    sonuçta barcelona için bile, önemli olan kazanmaktır ve bu sebeple tebriği de hakediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın