• 66
    eskisi kadar oyunla ilgilenemesem de galatasaray'la güzel bi kariyer yapmaktayım.

    ilk sezon lig şampiyonluğu + türkiye kupası ve uefa avrupa ligi finali gördük. yarı finalde sevilla'yı yıkan oyuncum iran'ın yıldızı yaşlı kurt karim bagheri'ydi. parasızlıktan yedek olsun diye aldığım adam iki maçta da uzaktan sevilla'yı bombalayınca final geldi. finalde rakip porto'ydu, zalımlar çok güçlüydüler lan. ne yapsam çeviremedim maçı.

    ikinci sezona yine parasız başladık. arkadaş o kadar finale çıktık 3-5 bişey atın da bu sefer kupaya taşıyalım takımı dedik dinletemedik. neyse diyip yine yaşlı oyunculara dönüş yaptık. orta sahaya patrick vieira, forvet oscar cardozo'nun yedeği olarak da geçen sene kiralık oynayan macheda'nın yerine andriy shevchenko takviyeleri yaptık. takımın ligde ve kupada ilk haftalardan ambargo koyacağı belliydi. takır takır top oynuyor, taraftarımızı orgazmdan orgazmlara taşıyorduk.

    şampiyonlar ligi'nde ise adeta ölüm grubuna düşmüştük. şaka lan şaka, grupta arsenal, saint-etienne ve metalist kharkiv vardı. ilk iki doğal olarak belliydi ama gruptan lider kim çıkacaktı? e grubunda tartışılan tek konu buydu ve cevabı bulundu:

    http://www1.picturepush.com/...8154/img/5548154.png

    arsenal maçlarından 4 puan kapsak da mal gibi seyntetiyen'e deplasmanda yenilince zar zor grubu lider tamamladık. meanwhile, in group a, ben grupta lider oluren barcelona kendi grubunda dibi görmekle meşguldu. lkasfghfdsh milyonluk eşekler!!1bir1

    http://www2.picturepush.com/...8155/img/5548155.png

    gruptan çıktıktan sonraki kuralar o kadar ballıydım ki, şeker gibi kura tanımlaması sikim gibi durur afedersiniz. ilk turda rakip zenit'ti, onları toplamda 4-0 gibi rahatça geçerken çeyrek finaldeki rakip roma'yı eleyen wolfsburg oluyordu. onları da toplamda 5-2 ile geçtik ve yarı final kuralarını bekledik. yarı finalde galatasaray, dinamo kiev, real madrid ve grubumun ikincisi arsenal vardı. bendeki bal sayesinde tabi ki dinamo kiev'i çektik ve onları da 4-0'la kupanın dışına itip kupanın bir kulpundan tutunduk.

    finalde rakibimiz real madrid'i eleyen arsenal'di. 2000 yılının uefa finali tekrarlanıyordu adeta.

    otoriteler çeyrek finalde manchester united'ı, yarı finalde de real madrid'i eleyen arsenal'i favori görüyorlardı. ama, burada türkiye’de kimileri için tek bir ihtimal vardı.*

    final maçında takımdaki tek eksik kart cezalısı 51 maçta 55 golle oynayan oscar cardozo'ydu. o son sarı kartı da rövanş maçının 90. dakikasında yedi ayı. kesin eyyam vardı ama neyse. maça tek forvet şevşenko ile çıkacaktık, tek umudumuz o ve yedeği mehmet batdal'dı, düşünün durumu.

    maçın daha 4. dakikasında nasri'nin aşırtmasıyla geriye düşüyorduk ki sinan bolat ilk defa aşırtma yiyordu. moraller bozuk devam ederken 27. dakikada şevşenko beraberliği getiriyordu. sevincimiz ise 7 dakika sürmüş, 34'te arshavin arsenal'i tekrar öne geçiriyordu. devreye 2-1 yenik girmiştik.

    ama baskılı oynuyorduk ve yılmayacaktık. devre arasında şevşenko'ya "aslansın sen aslaaaan, arsenal kimmiş lan van pöösi gelsin senin taşşaklarını yesin. sen şimdiye kadar kimleri kanırtmadın be hey yavrum!!" anlamında "sana güveniyorum" diyip yolladım. gazlayışımın meyvesini de 54. dakikada aldım. sabri'nin taç atışıyla şevşenko ile buluşan top, bir sonraki buluşmasını ağlarla yaşıyordu. yapmayın çocuklar, döndürmeyin şevşenkoyu: 2-2.

    bu dakikadan sona maç bize dönse de 90 dakika sonunda ve uzatmalarda galibiyet için gerekli golü bulamadık ve maç penaltılara gitti. tarih tekerrür ediyordu ve sinan bolat yediği ilk golü affettirircesine penaltıları takır takır kurtarıyordu.

    http://www5.picturepush.com/...8293/img/5548293.png

    -kupa bizim. ah ah ah kupa bizim!
    -korkunç bişey!!

    aha bu da ballı zafer yolumuz:

    http://www1.picturepush.com/...8294/img/5548294.png

    sezon sonunda sözleşmesi biten şevşenko'yu bırakmak durumundaydık çünkü vefa bir semt adıydı aslkfdkhdfkslj.

    euro 2012 oynandı ve şampiyon hırvatistan oldu. tırt geçen bu turnuva sonrası boşalacak teknik direktörlük koltuklarını ştahla bekliyordum ki capello emekli olduğunu açıkladı, ben de aynen ingiltere'ye atladım.

    bu sırada son sezonun yarısında samsunspor'un başına başka bir isimle geçmiştim. whitesnake'in solisti david coverdale geçen sezon süper lige çıkma şansını play-off'larda kaybeden samsunspor'un bu sezonun ilk yarısında 14. sırada bulunmasına içerlemiş ve görevi kabul etmişti*. takımı 14. sıradan alıp yarım sezonda şampiyon yaptım ve şöyle bir durum oluştu:

    galatasaray'da kupalar kazanan kariyerimin ingiltere başvurusu kabul edildi fakat şimdi de hiddink emekliliğini açıkladı. bunun üzerine de ingiliz vatandaşı samsun teknik direktörü olarak türk milli takımına başvurdum. eğer o da kabul edilirse garip bi durum oluşacak. bakalım yeni sezonda bizi neler bekliyor mih mih mih.
App Store'dan indirin Google Play'den alın