• 31
    gördüğüm en iyi spiker, ancak kötü futbol yorumcusudur...

    yaptığı hemen hiçbir tespite katılmadığım gibi, nedense sanki yıllardır müthiş futbol yorumculuğu yapmış gibi yazılarının ntvspor'da ana sayfada haber yapılmasını anlayamıyorum..

    son yazısından bir bölüm alalım; (malum galatasaraylıyız, bizi galatasarayla ilgili yazdıkları ilgilendirir)

    galatasaray, bordeaux ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. oyunu nasıl buldunuz ve bu skor tur için büyük bir avantaj mı?

    "galatasaray kötü oynamadı. ama hiçbir avantaj elde edemedi. 0-0'ın avantajı olmaz. burada 1-0 öne geçeceksiniz. sonrasında 1 gol yeseniz eleniyorsunuz. nerede kaldı avantaj? baros kartı erken görmeseydi galatasaray mutlaka golü bulurdu. maçın hakemi çok kötüydü, yardımcıları çok kötüydü."

    sayın taner, futbolda ikili eliminasyon sisteminde, eşit şartlar ve güçler düşünüldüğünde, en mantıklı sonuçların, ev sahibi takımların kendi sahalarında maçları kazanmasıdır..bunun için deplasmanda atılan goller önemli kılınmıştır...hal böyle iken, galatasarayın çok da kötü oynamadığı, ikinci yarı hemen hiç pozisyon vermediği bordeaux'a karşı sizin o çok maç anlattığınız, çokça oyuncularımızın ismini çılgınca haykırdığınız ali sami yen cehenneminde rövanş karşılaşmasına çıkacağız ve sadece galibiyetin yettiği bir noktada nasıl avantaj durumunun söz konusu olmadığını söylersiniz..sanırım galatasarayın gücünün henüz farkında değilsiniz..ama haftaya açık ve net bir şekilde göreceksiniz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın