• 123
    öncelikle şunu söylemeliyim ki iyi gün kötü gün taraftarı olmaz. taraftar olur. iyi günde kötü günde olur. birilerinin iyi günlerde coşup kötü günlerde klavye eskittiği yerler taraftar mecrasının uzak olduğu yerlerdir. düğünde eğlenmesini bildiğimiz gibi cenazede sessiz olmayıda biliriz.

    maça gelirsek,benim beklediğim senaryodan farklı bir maç olmadı. herkesin aksine ben gs'ın cuma günkü maçta kötü oynayacağını maçın başabaş gececeğini ama pazar günü kazanacağımızı söylüyordum. bunun bir çok etkeni var psikolojik fizyolojik bir çok etmeni içinde barındırıyor teorim. yoksa nevriye uzun bahar kısa ile olmuyor bu işler.

    tepkilerin hepsini anlayabiliyorum takım olarak bugün istemedik. yapılan 3 maç arasında en kötü oynadığımız maçtı. gs kadın basket takımı oyuncularının bir şekilde kavramak zorunda olduğu ama hala kavrayamadığı durum, fb kadar atamazsın, onları savunursan 70'in altında tutarsan kazanabilirsin maçı. bugün maçın başında şutlarımız girince takım birden defansı bıraktı. konsantrasyonlarında hep oynama vardı. sylvia dışarı veya yanlara kaçtığı zamanlar, içeri penetre edecek oyuncu konusunda sıkıntı yaşadık. bu yüzden işıl denedi bir kaç defa içeri penetre etmeyi. işıl haricinde bugün savunmaya konsantre olan oyuncumuz yoktu. tamika oyunun içindeydi ama hücum tercihleri kötüydü. bir kere şu takımın öğrenmesi gereken bir durum var. ribaunt canavarı bir oyuncun var. bu yüzden 3 lük veya dış atış atacaksan onun pota altına doğru hareketlendiğinden emin olmalısın.

    rotasyon konusunda serinin başından itibaren yanlışlıklar yaptık. bundan sonra da yanlışa devam etmek zorundayız. ama sylvia'sız nasıl oynarız bunun da planı yapılmalı. dün maç içinde 45 saniye yoktu hücum edemedik. tamika'nın potaya değmeyen üçlüğü ile bitti atağımız.

    kızlara hep söylediğimi buradan gene söylüyorum. biz pazar günü maça alacağız. kilit noktalar var. 1-oyundan zevk al 2- sakin kal -3-defans yap. ama en önemlisi mutluluk. oyundan zevk alamazsanız hiç birini yapamazsınız. mental rahatlığı sağlarsanız, oyundan zevk alırsanız kendinizi daha güçlü hissedersiniz daha çok iş yaparsınız. takımımızın bunun farkına varması lazım. salı günü ipekçi'deyim bunu biliyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın