• 122
    oradaydik;
    lacivertin ortasina girdik, gurur dolu, varligimizi kaybeden taraf uzerinden ifade etmeye yeltenmeden ama, inadina vakur, basina gelecek olani kabullenme noktasinda belki de biraz isyankar.

    ayri ayri olma planimiz vardi, bagimsiz, dikkatleri uzerimize cekmeden, sakin, enerjimizi bir yanimizdakiyle beraber buyutmeyerek, sessiz.

    halbuki islemedi plan, hem icice hem ayriydik, bir sirayi kapatmisti galatasarayli olanlar, kafa kaldirildiginda ise baska tanidik yuzler cikti karsimiza, ve hazirdik, son dakikaya onde girilse, bir sey deneyecektik, caferaganin kisisel tarihcesine yazilacak.
    olmadi..

    teknik konularda yetersizlik yuzunden yazmama prensibimi ceyhun hoca oyle zorladi ki dun aksam, 4. periyodun basindaki tugba tercihiyle, ve evet rotasyon mecburiyeti, eksik oyuncularin varligi.. lakin cozum uretebilecegimiz iddiasi bir butun yapmisti bizi dun orada, topyekun savasmaya geldik diye.

    ve seimone'a sordugumda, sampiyonluk kutlamamiza katilacaksin degil mi, kupayi kaldirirsak, kaldirdigimizda degil, kaldirdigimiz zaman cevabi; hadi ama o zaman..

    eksik bir baskanlik koltugu, art niyetli bir organizasyon, makyavelist bir rakip, cibiliyetsiz hakemler;
    hep bahaneler, kabul edilebilir hem de, fakat biz de artik kazanan taraf da olmak istiyoruz.
    yoruldum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın