• 120
    biz başka maça gittik sanırım.

    maç sonu sadece 15 saniye küfür edildi denilen maçta, maçtan 1 saat öncesinden ışıl'a başlayan ana avrat küfürler, maç başlamadan hemen önce arşivlerinde ne kadar küfürlü tezahürat varsa söylemeleri, maç sırasında ara ara küfürler vs. bunlar hangi maçta oldu acaba? bugün son 15 saniye dışında küfür olmadı demek, ya oyuna çok konsantre olunmuş anlamına geliyor, ya da gözden kaçan bir çok şeyin olduğunu gösteriyor. zannediyorum ki gözden bir çok şey kaçmış, yoksa bugün koro halinde söylenen ağza alınmayacak küfürleri bir galatasaraylının es geçmesi imkansız. ayrıca bugün bu duruma karşın sadece bir anonsun olması da rezilliğin ta kendisidir, bizim maçta bunun yarısının bile belki söylendiği bir maçta 2 kere anons olduğunu hatırlarız.

    bir de yabancı oyuncuların derbi havası var elbette.

    o angel ve matovic ilk önce işlerini ahlaklarıyla yapsınlar, saha içinde nasıl davranacaklarını bilsinler, sonra kendi taraftarlarını havaya sokmakla uğraşabilirler. serinin ikinci maçında ve bu maçta olanlara bir bir şahit olduk. matovic yerinde durmayan, ortamı gerginleştirmek için uğraşan bir insan keza angel da öyle. biz bunun adına havaya sokmak diyorsak, evet iyi havaya sokuyorlar. ancak rakibine saygı duymayan, galibiyet yolunda her yola başvuran oyunculara bakıp da bizim oyuncularda problem bulmak, komik bir görüş.

    yalçın dümer konusuna kesinlikle katılıyorum bu arada.

    kötü oyun, galibiyeti getiremeyecek mücadele, ilk devre kötü hakemler, yerli rotasyonunun sıfıra yakın etkisi, savunmadan uzak bir oyun. tamika'dan sonra bizi galibiyete götüren bütün faktörlerden uzaktık bugün, sonucunda da şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldık. umutlar tamamen bitti mi, kesinlikle hayır. bu takım inancı bizlere çoktan aşıladı ancak ikinci maçtaki halin kazanılması gerekiyor, bir an evvel.

    bugün caferağa'nın sağ tarafında yaklaşık 30-40 galatasaraylı vardı, gelenlerin ayaklarına sağlık. bu takımın hiç bir yerde yalnız kalmaması çok güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın