• 5
    bu sezonun galatasaray spor kulübü için en önemli maçlarından biri diyeyim, gerisini siz tamamlayın.. 3 tarafı duvarla çevrili salon demeye bin şahit istenen bir yere tahminim kapasitesinin en az 2 katı seyirci alınacağı, son 2 maçtır abdi ipekçi'de gördüğümüz güvenlik önlemlerinin yarısının bile olmayacağı, başta kaptana olmak üzere takımımıza maç boyu ağza alınmayacak küfürler edileceği, yıllardır yapıldığı gibi yine her türlü pisliğin yapılacağı bir maç olacak..

    biraz teknik değerlendirme yapacak olursak, geçen maç anete'nin olmaması alan savunmasına karşı hücum etmelerini baya zorlaştırmıştı.. açıkçası ratgeber'in sutton-brown tercihinin nevriye'nin henüz hala tam olarak hazır olmamasından ve ilk maçı kazanmalarından dolayı 2. maçta onu biraz daha dengeli kullanma isteğinden olduğunu düşünüyorum.. büyük ihtimalle yarın yine yabancı kontenjanına takılan isim sutton-brown olacak.. bizse ilk maçta alan savunmasını bir türlü oturtamamış ve özellikle dışarı çıkan matovic'in yüzdeli oyunuyla direncimiz kırılmıştı.. ikinci maçsa özellikle kısalara da yaptığımız baskıyla, bunu çok daha iyi yaptık ve maçı kazandık.. 3. maçta da oyunun gidişatına göre savunma tercihlerimiz değişecektir.. ama asıl önemlisi takım içi yardımlaşma ve geçen maçı izledikten sonra, eğer ki ilk 2 maçta çok fazla yıpranan oyuncularımız yeteri kadar dinlenebildiyse bu konuda da bir endişem yok..

    rakipte angel çok önemli ama saha içinde çok disiplinsiz bir oyuncu.. oyundan çok çabuk kopabiliyor ve bir hücumda istediği pası alamadığı takdirde çok çabuk sinirlenip, bir sonraki hücumda saçmalayabiliyor.. geçen maç rakibin en çok sayı atan oyuncusu olmasına rağmen takım oyunundan çok kopuk bir görüntü içindeydi ki ratgeber'le yaşadığı tartışmanın temeli de buna dayanıyor.. onu birazcık oyundan kopartabilirsek avantajın bize geçeceğini düşünüyorum.. bizim içinse normal oyunumuz dışında en önemli şey sakin kalabilmemiz.. burada da en önemli görev ceyhun hoca'ya düşüyor..

    kolay değil yıllardan beri, 2008'de neredeyse tüm seneyi 6 kişilik rotasyonla geçirdiğimiz sezonu saymazsak, 11 senedir ilk kez bu kadar çok yaklaştık şampiyonluğa.. neyse ki takımımız her şeyin farkında.. son 2 maçta molalarda her 2 benche de bakınca bizim kızların nasıl inandığı, bu şampiyonluğu onlardan çok daha fazla istediğimiz net bir şekilde görülüyor.. türkler kulaklarını tıkayacak, yabancılar özellikle tamika takıma saha içinde liderlik yapacak, ceyhun hoca kenarda her türlü baskıya rağmen sakin kalacak ve bu maçı alnımızın akıyla alıp geleceğiz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın