• 98
    taraftarın beni sevindirdiği maçtı. kızlar yanıltmadı beni zaten. maç başlamadan genelde anlıyorum kızların suratından o günkü maçın nasıl gececeğini. ilk maçta seimone ve melisa dışında herkesin suratı kireç gibiydi. yanımdakilere de bunu belirttim. bu takım kendi gibi olmalı oyundan keyif almalı. keyif aldıkça adrenalin patlaması yaşıyorlar. maç boyunca molaya her geldiklerinde onlara sakin kalın kızlar dedim. sakin kalmak en önemli anahtarımız. oyundan zevk almaya bakıp sakin kalırsak yenilmemiz imkansız. bu takım kazandığında rahatlıyorum. görevimi başarı ile ypamış gibi hissediyorum. yenilirlerse suçu kendimde buluyorum. bir şeyleri eksik yaptım diyorum. anlıyacağınız takıma direk aidiyet duygusu içindeyim.

    sözlük yazarlarından çok kişi vardı evet iki maçtada tribünde. hagi'yi gördüm ama maçın heyecanı selamlaşamadık bile. bench arkası gs sözlük demişken ekliyeyim. bench'in gerçek olarak arkasında oturanlar bizleriz. ;)

    pazar günü maçı beraber seyredip ordan istiklale akmak gerekli diye düşünüyorum. zira bu kızlar cuma yenerlerse pazar işi bitirirler. ben pazar günkü maçı her türlü kazanacağımızı cuma günkü maçın çekişmeli gececeğini düşünüyorum. bu sene bir defa daha diyoruz.

    fener geliyoruz!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın