aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3344
    galatasaray'a ne verdiğini merak edenler açsınlar maçları izlesinler yeter.

    şimdi ben de sizin kadar düz adam oluyorum daddy cool hakkında bu seferlik. eğer herkes kewell kadar oynasaydı şu anda şampiyonduk diyorum. hesaplayalım. bu sezon attığı gol sayısı 4. takımda 25 tane oyuncu varsa. hepsi 4 tane gol atsaydı şu anda 100 golümüz olurdu.

    ama daha da detaya inelim hadi.

    uefa kupası eleme maçı. içeride karpaty ile oynuyoruz. 2-0 geriydeyken kewell ile baros giriyor oyuna. hop iki orta kewell'dan. iki asist maç 2-2 bitiyor. (bkz: 19 ağustos 2010 galatasaray karpaty lviv maçı)

    ligin 4.cü haftası. içeride gaziantep ile oynuyoruz. maçı 1-0 kazandık. golü kim attı? kewell. 3 puan. (bkz: 13 eylül 2010 galatasaray gaziantepspor maçı)

    sonra konyaspor maçı vardı. hani 1-0 kazandığımız deplasmanda. orada hakan balta'ya gönderdiği pası unuttuk mu?

    gerisi çok uzun. buradan teker teker bakın.

    http://www.tff.org/...0&kisiId=1168319

    bakın bakalım gol attığı maçlardan kaçında kendisi galibiyeti getiren golleri atmış. ya da beraberliği getiren golleri atmış. yok yani sorumluluk felan almıyor diyeceksiniz de açın işte attığı goller. liderlik yapmamış mı? takımına maç kazandırmamış mı? üstelik kendisi hem liverpool'da hem de leeds'te asıl vurucu güç değil yardımcı güçtü. viduka her zaman kewell'dan ya da allan smith kewell'dan meşhurdu. liverpool'da gerard vardı. hiç bir zaman birinci adam olmadı ki.

    ama bazı arkadaşlar bekliyor ki o hem orta açsın hem de gitsin açtığı ortaya kafa vursun. olmuyor işte öyle. zaten gelirken de biliniyordu rahatsızlığı. ha bu rahatsızlığına rağmen elinden gelenin en iyisini yapmadı mı? yaptı. kewell kalibresinde futbolcu gelmez kolay kolay türkiye'ye. yanında oynadığı adamlar belli. ama şöyle kaliteli adamlar olsaydı işte o zaman kewell belki de bu performansını ikiye katlardı. ama gene de kewell'ın oynadığı mevki itibariyle bu performansı bile fazla. onun tek problemi kendisinin bu takım için fazla kaliteli olması. şu orta sahamız düzgün olsaydı ahh ahh. şu kewell neler yapardı daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın