• 2817
    devir şartları, yapım şartları, tamamlanma süresi, devir tarihi gibi konularda yönetimin kamuoyunu sağlıklı bilgilendirmediği stadımız.

    hayrettin kozak geçenlerde çok önemli şeyler söylemişti bu konularla ilgili. devletle bu konularda en baştan belirli anlaşmalar yapılıp, işlerin bunların üzerinden yürütülmesi konusunda yönetimi pek çok kez uyardıklarını; ancak yönetimin, devletin verdiği sözü imza değerinde gördüğü ve devlete güvendiği için, bugün pek çok belirsizlik yaşandığını belirtmişti. haklılığı her olayda tescilleniyor.

    stadın teslim tarihi gecikiyor, sonra tekrar gecikiyor. yönetim zarar etmemek için stadı tam bitmeden açmak durumunda kalıyor. bakanın biri çıkıp ''şu kadar kar ettik'' diye açıklama yapıyor. ama devlet bizden hala kira istiyor. satdın isim hakkından tutun da, yapılışına açılışına kadar her konuda bir skandal patlıyor. ali haşhaş da, ''biz uçtuk, çok uçtuk!'' diye övünüyor. başkan ''bizi niye ibra etmediler?'' diye kara kara düşünüyor. düşünün bakalım, ne zamana kadar düşünecekseniz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın